≫ 

Partizan na zimu dovodi još jednog napadača

Crno-beli žele da imaju kvalitetno alternativno rešenje kako bi se, kako ove jeseni, izbegla improvizacija usled povreda ili kartona

  • 8
FK Partizan, Savo Milošević, Aleksandar Stanojević, trening

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan će u zimskom prelaznom roku angažovati još jednog klasičnog napadača i to je jedina odluka koja je u ovom trenutku sigurna, dok će sve ostale zavisiti od eventualnih odlazaka igrača i procene trenera Aleksandra Stanojevića i stručnog štaba šta je potrebno da se kompletira ekipa.

Krajem septembra crno-beli su već imali rešenje u povratniku Nemanji Nikoliću, koga su samo administrativne zabrane sprečile da već tada ponovo obuče crno-beli dres, no, kako se ubrzo potom dogodila prodaja igrača u saudijski Al Raed, klub će morati da potraži drugo rešenje.

Odluku je samo potvrdila iznenadna povreda Žana Kristofa Bajbeka, koja je tim ostavila bez prvog rešenja u napadu, sa mlađanim Nikolom Štulićem kao alternativom i krilnim napadačima, koje je struka u prethodnih nekoliko mečeva koristila iznuđena rešenja (Takuma Asano, Filip Holender, Lazar Marković).

Ipak, problem je evidentan, jasno vidljiv na utakmicama i kako se ne bi došlo u sličnu situaciju u budućnosti, crno-beli će angažovati bar još jednog fudbalera (u nekoj projekciji moguće i dvojicu) u napadu, koji će biti opcija ukoliko bude povreda, kartona i slično.

Da li će se raditi o domaćem ili stranom fudbaleru, zavisiće od odlazaka igrača iz postojećeg kadra. Partizan već popunjen sa brojem stranaca i prva opcija je igrač sa srpskim pasošem, no, ukoliko dođe do “rasterećenja”, a nije isključeno, moguće je i angažovanje internacionalca.

Rekosmo već, što se ostalih pozicija tiče, Stanojević će do zimskog prelaznog roka proceniti gde su potrebni novi fudbaleri, odnosno ko ih trenutnog igračkog kadra nije sposoban da se nosi sa pritiskom u Partizanu.

Zato su sve utakmice do kraja jeseni praktično selektivne za sve fudbalere crno-belih i od njih će u velikoj meri zavisiti i odluke struke, bez obzira na ime, status i pređašnje zasluge.

Vrlo zanimljiv meć večeras (21.00) u Premijer ligi - sastaju se Vulverhempton, koji ima sjajan tim ali ne igra prema očekivanjima, i najprijatnije iznenađenje ove sezone Sautempton, koji već šest kola ne zna za poraz. Kvota na keca je 2,40, a na dvojku 3,20, dok je kvota na 3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sautempton.

Video: U poslednjim minutima Partizan uzeo tri boda protiv Proletera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan.

    23. novembar 2020 | 12:04

    Ima jedan napadac u mom selu.Nije los,da po neki gol.Taman bi se uklopio u vasu koncepciju sa Miljkovic Majkonom,Lazarom splavarem Markovicem i penzionerom Obradovicem.

  • Neko

    23. novembar 2020 | 11:56

    Kao rezervni napadac bi idealna opcija bio Cleo koji ima nas pasos... Imali bi kvalitet u napadu, a i mali Stulic bi imao od koga da uci 😀

  • Žarkov Dragan

    23. novembar 2020 | 11:55

    Prvo da se otarase ovih napadača koji ne mogu vola u rogove da ubodu pa onda da dovedu novog napadača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA