≫ 

Barnli krenuo "ono njegovo": Golman doneo prvu pobedu u sezoni i beg iz zone ispadanja

Minimlana pobeda "Klaretsa" nad Kristal Palasom - 1:0

  • 0

 

Tek u 9. kolu fudbaleri Barnlija uspeli su da upišu premijerni trijumf u sezoni i odmah pobegnu iz opasne zone. Odigrali su u svom stilu, tvrdo i defanzivno i porazili Kristal Palas sa 1:0 pogotkom Krisa Vuda u osmom minutu.

Briljirao je Nik Poup. Rezervni golman reprezentacije Engleske imao je nekoliko vrsnih intervencija, posebno u drugom poluvremenu kada Batšuaji, Benteke i Kujate nisu mogli da ga savladaju iz izglednih pozicija.

Kristal Palas je i pored izostanaka Luke Milivojevića i Zahe (obojica imaju koronu) bio bolji na ovom meču, dok je Barnli pretio iz kontri. Iz jedne takve sredinom drugog poluvremena Ešli Vestvud je pogodio prečku pa se može reći da su i gosti imali malo sreće.

Barnli je do kraja utakmice sačuvao prenost i zabeležio drugi vezani meč bez primljenog gola (poklapa se s povratkom kapitena Bena Mija), pa lakše diše uoči sledećeg kola i gostovanja Mančester Sitiju.

Kristal Palas je izgubio drugu vezanu utakmicu u gostima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA