≫ 

Zvezda bez najboljeg igrača u Gentu: Katai ne putuje u Belgiju!

Zvezdin plejmejker skupo platio poraz od Škotske

  • 19
Crvena Zvezda, Gent Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda će u četvrtak protiv Genta u Belgiji (18.55 časova) u okviru 4. kola grupne faze Lige Evrope igrati bez najboljeg igrača ove sezone.

Aleksandar Katai je povredio primicač na baraž utakmici Srbije sa Škotskom, a prema prognozama lekara, neće moći da se oporavi do dvoboja u Belgiji, u kome bi srpski šampion pobedom širom otvorio vrata naredne faze, pišu Večernje novosti.

Katai zbog ove povrede najverovatnije neće ni putovati sa ekipom u Belgiju u sredu ujutro, a jasno je da će za Zvedu izostanak Kataija biti ogroman hendikep.

U prvom duelu na "Marakani" upravo on je rešio pitanje pobednika tako što je iz slobodnog udarca lucidno nadmudrio golmana Belgijanaca, a pre toga je pogodio i prečku.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković u Belgiji neće moći da računa ni na levog beka Milana Rodića zbog korone, vezistu Seku Sanoga zbog žutih kartona, dok je i Marko Gobeljić pod znakom pitanja zbog povrede.

Ako je Zvezdi neka uteha ni Belgijanci ne mogu da računaju na najboljeg fudbalera,Ukrajinca Jaremčuka koji je pozitivan na korona virus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lav

    23. novembar 2020 | 23:02

    I nereseno ko pobeda..

  • Gm

    23. novembar 2020 | 23:14

    Ali je zato veliki plus sto nece igrati Rodic i Gobeljic.

  • Geras

    23. novembar 2020 | 23:12

    Strasno... Trenutno najbolji igrač.... Uništise reprezentaciju.... Sad zvezdu idemo redom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA