≫ 

Gatuzo srušio nekoliko lepih tradicija, Napoli gubi od onih od kojih nikada nije gubio na San Paolu

Napolitanci su, pod vođstvom Đenara, prvi put poraženi na svom terenu od ekipe Sasuola u istoriji

  • 0
Đenaro Gatuzo Foto: Tanjug/AP

Trener Napolija Đenaro Gatuzo privlači pažnju u svakom smislu, a italijanska javnost tvrdi da bi zbog rezultata u ovoj godini svaki drugi strateg dobio otkaz - samo ne on.

Gatuzo je dobio neke igrače koje je hteo (prevashodno napadača Osimena kojeg je tražilo pola Evrope), ali rezultati ne dolaze. Ili dolaze ali jako sporo, a i kada dođu, odjednom se desi nešto totalno neprdviđeno.

Za sada Napoli ne stoji toliko loše u Seriji A, izgubili su službenim rezultatom od Juventusa zbog nedolaska na gostovanje zbog korone, ali i sa tim Napoli gravitira oko samog vrha tabele.

Ipak, Gatuzo je ostvario neke negativne, a porušio neke pozitivne rekorde u tekućoj sezoni i generalno za njegovog mandata u Napulju. Uspeo je posle 10 godina da povede Napoli u poraz kod kuće protiv Milana (1:3), tradiciju nepobedivosti je srušio i protiv Parme (posle sedam godina) i Fiorentine (posle šest godina).

Gennaro Gattuso, Đenaro Gauzo Foto: Tanjug/AP

Napolitanci su, pod vođstvom Đenara, prvi put poraženi na svom terenu od ekipe Sasuola, a zabeležili su poraz na San Paolu od Lećea koji tamo nije slavio 22 godine. Možda najveća tradicija koja je pogažena je ona protiv Intera koji nije bio bolji od tima iz Napulja na San Paolu čitavih 23 godine u prvenstvu.

Koliko je uprava Napolija spremna da istrpi još zarad budućnosti, videćemo. Za sada još uvek nema disonantnih tonova između njih i Gatuza, ali bi to moglo da se promeni ukoliko usledi još neka utakmica koja će ga pokazati u lošem svetlu.

Video: Pogledajte momenat kada je Vojvodina tražila penal protiv Zvezde

Šokirao je Bašakšehir pre 20 dana Mančester Junajted i savladao ga sa 2:1 u Istanbulu, i Đavoli večeras (21.00) žele osvetu, a tri boda bi ih dovela na korak od osmine finala. Kvota na keca je 1,30, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova razlike) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Bašakšehir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA