Promena na golu Partizana u Kup meču: Stevanović od starta protiv Metalca

Kako pravilo bonusa ne važi za mečeve drugog po važnosti takmičenja, tako je i izbor struke lakši

  • 2
Nemanja Stevanović Foto: Marko Jovanović

Partizan u sredu od 16 časova gostuje Metalcu u novoj rundi Kupa Srbije, a trener Aleksandar Stanojević će u pomenutom meču među stative vratiti Nemanju Stevanovića, junaka pobede crno-belih na nedavnom meču u Subotici, na kome je odbranio jedanaesterac Spartaku u 90. minutu.

Bilo je planirano da Stevanović počne i utakmicu sa Proleterom iz Novog Sada, minule subote, međutim, neposredno pre duela se povredio Filip Stevanović, jedan od dva standardna "bonusa" u timu crno-belih, pa je stručni štab posegao za promenom među stativama, kako bi ispoštovao pravilo Fudbalskog saveza Srbije.

Kako pomenuto pravilo bonusa do 21 godine, koje mnogi u fudbalskim krugovima kritikuju u smatraju besmislenim, ne važi u Kupu Srbije, Stanojević će u sutrašnjem odmeravanju snaga sa Metalcem na gol vratiti Stevanovića, koji je u odličnoj formi, dok će na klupi biti kapiten Vladimir Stojković, koji se polako vraća u ritam posle problema sa virusom korona.

Video: Stevanović junak trijumfa Partizana: Dve fenomenalne odbrane u sudijskoj nadoknadi vremena

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    24. novembar 2020 | 17:52

    Zasluženo. Da smo forsirali ovog momka ne bi ispali od AZ-a zbog onih smešnih golova, bilo bi još jedno evropsko proljeće u Humskoj. Ne mogu da grešim dušu sezonu pre te Stojković je doneo ligu Evrope sjajnim odbranama, i u grupi je lepo branio ali posle toga postaje rupa. Stevanović pet godina greje klupu, veran klubu, a dobar je golman, vreme je da postane prvi golman.

  • Stanisa

    24. novembar 2020 | 15:38

    Treba da igraju najjaci sastavi,bez obzira na godine i drzavljanstvo. Pravilo Bonus igraci oslabljuju tzv. manje klubove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA