≫ 

Sitijev novi plan za Mesija: Ponuđen mu ugovor na 10 godina!

Predsednički izbori u klubu održaće se 24. januara, a jedan od glavnih kandidata da zauzme poziciju vodećeg čelnika tima sa Kamp Noua Viktor Font veruje da je Mesijeva budućnost upravo u katalonskom klubu

  • 3
lionel mesi

Foto: Tanjug/ap

Lionel Mesi će moći da napusti Barselonu kao slobodan igrač već naredno leto ukoliko ne postigne novi dogovor sa klubom iz Katalonije, a prvi u redu već duži period stoji Mančester siti koji je spreman da izdvoji neverovatnu sumu novca.

Kada se pomene odlazak Mesija, svi prvo pogledaju u pravcu Mančestera, ali iz Sitija su dolazile poruke da nisu zainteresovani za njegove usluge zbog velike plate koju bi Argentinac verovatno zahtevao, kao i zbog njegovih godina.

Ipak, Siti Fudbal Grup, koja je vlasnik Mančester sitija, spremna je da ponudi Mesiju 10-godišnji ugovor! Tako bi kapiten selekcije Argentine imao mogućnost da posle Sitija zaigra za bilo koji drugi tim koji je u vlasništvu iste grupacije - Njujork Siti, Melburn Siti ili Jokohama Marinos, naravno kada odluči da napusti redove "građana".

Lionel Messi, Lionel Leo Mesi

Foto: Tanjug/AP

Naravno, sve to može da se učini tek nakon 30. juna naredne godine kada Mesiju i ističe ugovor, a Mesi će moći da uđe u pregovore sa Sitijem od Nove godine.

Nije sve na odluci Sitija i samog Mesija, već i na Barseloni koja još uvek ima stav da ne želi super zvezdu da pusti tek tako iz svojih redova.

Predsednički izbori u klubu održaće se 24. januara, a jedan od glavnih kandidata da zauzme poziciju vodećeg čelnika tima sa Kamp Noua Viktor Font veruje da je Mesijeva budućnost upravo u katalonskom klubu.

- Ubeđen sam da je Mesijeva budućnost ovde, kod nas. Leo je pobednik i, kao i svi navijači Barselone, razočarani smo rezulutatima koji ne ispunjavaju naša očekivanja. Ipak, to nema veze sa onim što predstoji u bliskoj i dalekoj budučnosti, ali ćemo svakako predočiti Lionelu plan za nastavak i svakako je bitno da ga uverimo da projekat za budućnost postoji - rekao je Font.

Video: Dejan Stanković: Momačka i poštena igra, ovako se raste kao tim!

Šokirao je Bašakšehir pre 20 dana Mančester Junajted i savladao ga sa 2:1 u Istanbulu, i Đavoli večeras (21.00) žele osvetu, a tri boda bi ih dovela na korak od osmine finala. Kvota na keca je 1,30, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova razlike) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Bašakšehir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    24. novembar 2020 | 13:46

    Ja cuo da dolazi u Zvezdu.. Rekla mi drugarica od njegove tetke..

  • Hahaha

    24. novembar 2020 | 18:48

    E takve dresove za nase starlete fino u roza sa svetloplavim gacicama, pa neka se iz aviona vidi kako igraju nase balerinice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA