≫ 

Terzić uzvratio Vidiću: "Ne govori istinu, evo šta smo pričali kad smo se sreli ispred zgrade"

Generalni direktor Zvezde odgovorio posle demantovanja njegovih reči od strana proslavljenog reprezentativca

  • 66
Zvezdan Terzić, Nemanja Vidić

Foto: Marko Jovanović, MN Press

Nije dugo prošlo od odgovora Nemanje Vidića Zvezdanu Terziću, u kojem je rekao da sa generalnim direktorom Crvene zvezde nema komunikaciju i da je poslednja osoba kojoj bi se poverio o svojim planovima, a dobili smo i odgovor Terzića proslavljenom srpskom reprezentativcu.

Terzić ističe da Vidić u ovom slučaju ne priča istinu i prepričao je događaj od pre godinu i po dana, kada su se sreli ispred zgrade, jer žive jedan do drugog u istom kraju.

- Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti. Podsetiću ga da smo se pre godinu ipo dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova. Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao što su on i Dejan Stanković.

Nemanja Vidić, Marko Pantelić

Nemanja Vidić pored Dragana Džajića i Dejana Stankovića u loži stadiona Crvene zvezde; Foto: MN Press

- Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora, jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu. Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Džajiću, Mijailoviću i Mrkeli, sto oni mogu i da potvrde.

- Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim. S obzirom da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS, i da sam danas generalni direktor njegove Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar - rekao je Zvezdan Terzić.

Pogledajte i šta je Zvezdan Terzić rekao o Nemanji Vidiću dok je gostovao na Prvoj televiziji:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by РСБ (@redstarbelgrade.rs)

 

Video: Terzić otkrio Vučićev plan o rekonstrukciji Marakane

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    24. novembar 2020 | 14:46

    Terzicu ne laprdaj vec da stojis mirno pred kapitenom.

  • Aldin

    24. novembar 2020 | 14:41

    Sad ce zvezdasi i legendu Vidaru da proglade lazovom. A Terza je dobar i posten.

  • Milos Ristic

    24. novembar 2020 | 15:36

    Za Vidića zanamo ko je i odakle... Terzic dno srpskog fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA