≫ 

Trener Metalca Lazetić: Partizan najteži mogući rival za Kup Srbije

Tim iz Gornjeg Milanovca je znao u prošlosti da iznenadi crno-bele, ali Partizan je prepoznat kao tim koji odlično igra Kup utakmice

  • 4
Žarko Lazetić Foto: Superliga Srbije

Trener fudbalera Metalca Žarko Lazetić izjavio je da njegov tim u sredu u osmini finala Kupa Srbije ima najtežeg rivala - Partizan.

Metalac u sredu od 16 sati u Gornjem Milanovcu dočekuje beogradski Partizan, sa kojim su u poslednjoj utakmici u prvenstvu do boda došli u finišu meča i sa igračem manje.

- Ta utakmica neće imati mnogo veze sa ovom iz prostog razloga što Partizan sad izgleda dosta ozbiljnije nego tada. Sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem stvari su očigledno došle na svoje mesto, deluju dosta organizovanije i defanzivno i ofanzivno - rekao je Lazetić za klupski sajt.

- Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika za Kup. Partizan je četiri puta uzastopno osvajao ovo takmičenje do prošle godine kada je igrao finale, jasno je kakvog protivnika predstavljaju i kakve su im ambicije - zaključio je Lazetić.

Video: Pogledaje gol Zvezde iz penala za pobedu protiv Vojvodine

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    24. novembar 2020 | 15:54

    С једне стране,јесте најтежи, јер играш против њих и њихових судија...а опет, Лале се не би сложио с тобом, јер му служе за мезетлук...

  • vojo

    24. novembar 2020 | 21:24

    Strasan derbi🤣

  • Gile

    24. novembar 2020 | 22:28

    Pogrešio čovek, mislio je najlakši. Ako se sudije ne umešaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA