≫ 

Liberecu lakši posao protiv Hofenhajma? Nemci napravili radikalne izmene u planu gostovanja

Korona virus diktira dešavanja u Zvezdinoj grupi...

  • 3
Sebastijan Henes Foto: Guliver/Matthias Hangst/Getty Images

Češki predstavnik u Ligi Evrope Slovan iz Libereca mogao bi da ima lakši posao u četvrtak protiv Hofenhajma na svom terenu, nakon što su se u nemačkom klubu odlučili za izmenjen pristup utakmici 4. kola Lige Evrope.

Naime, u svetlu porasta zaraženih korona virusom u Češkoj, a u cilju da smanje mogućnost zaraze u svom timu u Hofenhajmu su odlučili da putuju u Liberec tek u četvrtak (na dan utakmice), dakle, da ne spavaju u ovoj zemlji (kao što je običaj), a da finalni trening i redovnu konferenciju za medije u sredu odrade na svom stadionu.

Pride, Hofenhajm ima velike kadrovske probleme zbog povreda i korona virusa, pa će nemački klub, inače lider u Zvezdinoj grupi sa sve tri pobede, i ovaj meč verovatno odigrati u kombinovanom sastavu.

Podsetimo, u prvom okršaju ovih timova pre tri nedelje bilo je 5:0 za Hofenhajm koji je nastupio čak bez 15 igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    25. novembar 2020 | 01:25

    Bilo bi veoma lepo da ih Liberec dobije to bi onda za malenu vec u cetvrtak znacilo kraj u evropi. Pobedom hofenhajm ce im samo malo dati nade nakon gazenja od Genka pa ce ih Hofenhajm u narednom mecu ponovo petardirati u sred rupe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA