≫ 

Murinjo izgubio opkladu, morao da kupi igraču džinovski pršut od 500 funti

Obećanje je ispunjeno...

  • 8
Žoze Murinjo, Serhio Regijon

Foto:Instagram/josemourinho

Totenhem je posle devet odigranih kola lider u Premijer ligi, a očigledno je za to zasluga i trenera Žozea Murinja koji uvek nađe načina da se zabavi i oraspoloži svoje igrače.

Trener Pevaca je ovog utorka na svom Instagramu okačio fotografiju, sa levim bekom Serhiom Regiljonom uz džinovski pršut i zanimljiv komentar:

- Obećanje je obećanje. Koštao me je 500 funti, ali držim svoja obećanja - napisao je Murinjo.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

 

Kako pojedini engleski mediji prenose, Murinjo je Špancu obećao skupoceni poklon ukoliko krilni napadač Mančester Sitija Rijad Marez ne uspe da ga predribla tokom minule utakmice.

Obećanje je ispunjeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Che

    24. novembar 2020 | 23:19

    Hahaha, Murinjo legenda!

  • karik od briskule

    25. novembar 2020 | 07:09

    prsut je kod nas i u italiji ovo je spanski specijalitet JAMON de pata negra od 5J (cinco jotas).takozvane crne spanske svinje sa crnim papcima.hrane se iskljucivo zirevima.mora se napomenuti da je ovo mercedes od prsuta.izalijamski je za 5 ovaj je za 10.

  • baba smilja iz darosave

    25. novembar 2020 | 04:56

    ovaj je od najboljeg proizvodjaca 5 j (cinco jotas) prsut iz spanije od svinja koje se hrane samo sa zirevima na otvorenom po livadama.specificno po tome sto imaju crne papke (pata negra). i za razliku od ostalih proizvodjaca u evropi koji prave prsute samo od zadnih nogu oni prave i od prednjih.takodje se moze kupiti sa postoljem za lakse secenje kao i specijalni noz za seckanje.ko ovo jednom proba italijanski prsut vise nezeli ni da pogleda.ovo je mercedes od prsuta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA