≫ 

Zvezda desetkovana krenula u Gent: Nema Kataija, Kange, Gobeljića, Rodića... tu su dva nova lica!

Mladi Marko lazetić i Mateja Bačanin dobili priliku u nedostatku nekolicine prvotimaca da krenu put Belgije

  • 18
FK Crvena zvezda, aerodrom

Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde krenuli su u Belgiju, gde će u četvrtak od 18.55 igrati protiv Genta meč 4. kola grupne faze Lige Evrope. Trener Dejan Stanković na put je poveo 22 fudbalera.

Crveno-beli zbog povrede nisu mogli da računaju na Aleksandra Kataija, Gelora Kangu i Marka Gobeljića, dok Milan Rodić ima korona virus. Takođe, zbog suspenzije izazvane žutim kartonoma na put nije krenuo ni Seku Sanogo.

Na spisku od 22 putnika su se našla i dva nova lica, mladi Marko Lazetić i Mateja Bačanin.

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović,

Odbrambeni igrači: Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković

Vezni igrači: Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Nikolić, Veljko Simić, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben

Napadači: Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Dijego Falćineli, Marko Lazetić i Mateja Bačanin.

Fudbaleri Zvezde će u sredu popodne odraditi trening na Gelamko areni, stadionu na koji će istrčati u četvrtak u 18 časova i 55 minuta. Takođe, druga utakmica grupe L između Slovana i Hofenhajma biće odigrana u istom terminu u Češkoj.

Video: Policija blokirala još 200 huligana: Grobari ušli u leglo Delija, uništili sve murale, čak i Jagodin

Liverpul je u prošlom kolu samleo Atalantu u Begramu sa 5:0, ima devet bodova posle tri kola i gol-razliku 8:0. Večeras (21.00) će na Enfildu, opet protiv Atalante, pokušati da i teoretski obezbedi prolaz u osminu finala. Kvota na keca je 1,70, a na kombinazziju 1&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Atalanta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    25. novembar 2020 | 10:29

    Nogu da verujem da nemamo levog beka a Hajdina dzaba placaju kad god je igrao bilo je korektno. Bolje bi odigrao od Gobeljica i Erakovica

  • 🔴 ⚪

    25. novembar 2020 | 11:23

    Шта је, ту је. Можда треба ризиковати са младим Бачанином, Мића је у благом паду форме. Радуловић би такође као непознаница био потенцијална претња, што би уз искуство Бена и феноменалног Фалћинелија употпунило офанзивну четворку. Но, како год, имамо играче који могу да изгурају. Изгураће! 💪🔥🔴⚪

  • Dušan

    25. novembar 2020 | 12:27

    Ako neko moze da mi odg : Kako jedan Degenk/Erakovic na levom beku može da bude bolji od Hajdina? Dečko je stoper levu nogu nema, nema tehniku, ništa bre!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA