Englezi nazvali Kolarova totalnom katastrofom: Konte, prestani da tražiš izgovore, sam si kriv!

Specijalizovani sajt ističe da Konte uskoro neće imati koga da krivi, osim samog sebe

  • 1
Inter MIlan Foto: Tanjug/AP

Specijalizovani fudbalski sajt Goal.com opširnim člankom poručio je treneru Intera Antoniju Konteu da prestane da se žali, te da je sve dobio šta je tražio, uključujući i Aleksandra Kolarova koji se, po njihovom mišljenju, nije uklopio u sistem italijanskog trenera.

- Konte je datu sve što je tražio, a dobio je i veću kontrolu nad transferima kluba. Sve to je rezultovalo dolaskom Ašrafa Hakimija koji se dobro uklopio u sistem, ali i iskusnijih poput Aleksandra Kolarova i Artura Vidala. Veterani nisu uspeli da pretoče svoje iskustvo i pobednički mentalitet na ekipu - piše u članku.

Dalje, autor članka navodi da su ekipe širom Evrope desetkovane zbog korona virusa i povreda, a da Inter nije izuzetak, te da u krnjoj odbrani Kolarov nije odgovorio na sistem Kontea na pravi način.

- Kolarov u poslednjoj liniji defanzive je katastrofalan izbor, pogotovo kada se nađe u odabiru tri štopera koja čine Konteov sistem. Vidal ništa nije bolji, iako je bio jedan od prvih pikova italijanskog trenera, ispred Sandra Tonalija koji je pojačao redove Milana i pruža prilično dobre partije - naglasio je Goal.com.

Na kraju, specijalizovani sajt ističe da Konte uskoro neće imati koga da krivi, osim samog sebe.

Video: Tumbaković: Ni snage ni sreće, nismo ličili na sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko je

    25. novembar 2020 | 12:34

    A kakav to pobednicki mentalitet ima Kolarov??? 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA