Navijao sam za Partizan, trčeći sam došao u Zvezdu, bušili me kod Terzića: Ispovest zlatnog orlića

Stefan Milošević na neki način objasnio zašto nije ostavio dubok trag na Marakani

  • 6
Stefan Milošević Foto: MN Press

Očekivalo se od Stefana Miloševića, sadašnjeg defanzivca subotičkog Spartaka, da će po dolasku u Crvenu zvezdu napraviiti nešto više na Marakani - pogotovo što je tada plaćen čak pola miliona evra!

Na najveći srpski stadion je stigao i sa titulom prvaka sveta koju je u leto 2015. osvojio sa omladinskog reprezentacijom Srbije, ali je za vreme boravka tamo odigrao jednocifren broj utakmica i njegov porvatak u Spartak početkom 2018. bio je logičan potez.

U intervjuu koji je dao za "Mocartsport", Milošević se prisetio tih dana u Zvezdi i zašto nije uspeo da se izbori za šansu.

- Bio sam mlad, možda nesvestan šanse koja mi se ukazala. Da vam kažem pošteno: kao mali sam navijao za Partizan, ali sam trčeći došao u Zvezdu. To je bila velika šansa. Baš velika. Kada me je Zvezda dovodila transfer su pratili mnogobrojni novinski naslovi. Stiže mladi levi bek, stiže Zlatni Orlić, Zvezda dovodi veliko pojačanje iz Spartaka... Logično je bilo da razmišljam kako ću da igram i budem standardan. Međutim, nije bilo tako. Moj bivši klub u tom trenutku je imao Ibanjeza, Anđelkovića kao starijeg igrača, Ristića su želeli da guraju na bok - rekao je Milošević i dodao:

Ja kod Milojevića nisam odigrao ni minut. A opet ću reći, on je strašan trener i jako poštena osoba. Bio je jako pošten i u ophođenju sa mnom. Pozvao me je na razgovor i rekao da će uvek lepo pričati o meni ako ga neko pita, da me izuzetno ceni, ali da je stav kluba da dođe Milan Rodić.

- Šta sam ja mogao da kažem ili sada da prokomentarišem? To je bio Zvezdin odličan potez. Rodić je jedan od najznačajnijih igrača te ere, malo su ga povrede omele u poslednje vreme, ali dešavalo se da evropske mečeve odigra perfektno. Posebno u defanzivi. Zaslužio je brdo pohvale, malo ima levih bekova sa našim pasošem sa takvim kvalitetima.

Stefan Milošević Milošević u duelu sa Kataijem Foto: MN Press

Dotakao se Milošević i priče koja je kružila, priče da je problematičan momak, te dodao da ga je neko bušio i kod Zvezdana Terzića.

- Stvorila se o meni fama kao da sam problematičan momak čudnog karaktera. Verujte mi na reč, nijedan problem na treningu nisam napravio. Da jesam neko od saigrača bi mi skrenuo pažnju, jer je Zvezda u tom trenutku imala jako homogenu grupu. Bio sam najgori po sebe. Objasniću! Dešavalo se da treba da dođemo na trening kako bismo se pripremili u 16:30. Ja sam par puta došao u 16:33. Greška, velika greška kada je u pitanju mladi igrač.

- Više to nikada sebi ne bih dozvolio, ali bilo je i onih koji su dolazili u 16:50, govorim o skupo plaćenim pojačanjima. I nikome ništa. Malo me samo to tišti, ali ponavljam da ima i do mene. Kao da su pojedini ljudi jedva dočekali da me malo probuše, pričali su loše o meni Zvezdanu Terziću. Brzo sam sklonjen iz takmičarskog tima, skidao sam se u gostujućoj svlačionici - rekao je Milošević i intervjuu za "Mocartsport."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • splav

    25. novembar 2020 | 13:39

    nisi jedini prijatelju ima takvih sklonjenih u zvezdi kopko hoces verovatno nisi menadzerski igrac ista status kao sto si ti imao u zvezdi tad u ovoj ekipi kod stankovica ima stefan hajdin.vazno da mu igra galaktikos sa banjice njegos petrovic.

  • Бонвиван

    25. novembar 2020 | 15:12

    За Партизан се не навија,🖤🖤🖤 Партизан 🖤🖤🖤 се воли у томе је разлика!!

  • trener

    25. novembar 2020 | 16:33

    Veruj mi spasao si se na vreme, jer tek kod Stankoviča ne bi igrao jer mu tim sastavlja Terzić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA