Boateng hteo da prekine da igra fudbal zbog Mesija: On nije normalan, mislio sam da je Ronaldo bolji

Boateng je u Barselonu došao na pozajmicu iz italijanske lige, a prvo što je pomislio je da ga traži ekipa Espanjola

  • 1
Lionel Messi, Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Bivši igrač Barselone Kevin Princ Boateng izjavio je da je za mandata u katalonskom klubu hteo da prestane da igra fudbal kada je video kako Lionel Mesi to radi.

Boateng je, kako sam priznaje, smatrao da je Kristijano Ronaldo bolji od Mesija, sve do momenta dok nije zaigrao za Barsu.

- U Barseloni sam bio šest sjajnih meseci, a trening sa Mesijem me je ostavljao bez teksta. Uvek sam govorio da je, po mom mišljenju, Kristijano Ronaldo najbolji fudbaler na svetu, ali Mesi je nešto posebno. On nije normalan. Radio je neverovatne stvari i rekao sam sebi - to je to, prestajem da igram fudbal - naveo je Boateng.

Engleski mediji su, dok je branio boje Totenhema od 2007. do 2009 godine, isticali da gubi kompas.

- Istina je. Kupio sam tri luksuzna automobila u jednom danu, ali sam to sve radio jer sam osećao bol u sebi. Pokušavao sam da kupim sreću. Nisam bio srećan jer nisam igrao. Nisam bio dobro i tražio sam se u nečemu drugom, ali ne mogu da promenim prošlost - izjavio je Boateng.

On je zaključio da je previše verovao svom talentu, a da uz aroganciju nije mogao da postigne više u karijeri, iako smatra da je dosta uradio u fudbalu.

Boateng je jedan od onih igrača koji je igrao širom Evrope, a istakao se primarno u dresu Herte odakle je i došao u Totenhem, a nakon toga je oživeo karijeru u Milanu. Branio je boje još Šalkea, Las Palmasa, Ajntrahta, Sasuola, Fiorentine, a sada igra za tim Monce.

Video: Najbolji trenuci meča FK Crvena zvezda i FK Vojvodina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    26. novembar 2020 | 01:20

    To samo veliki rade. Boateng je time pokazao kakav je čovek. Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA