≫ 

Čukarički "prosuo" 2:0, pa ispao iz Kupa na penale! Javor promašio 3 šuta sa bele tačke

Dalje idu i Spartak i TSC, dok je IMT nešto ranije eliminisao Radnički iz Niša

  • 0
FK Čukarički Printskrin: Arena Sport/Telegraf

Fudbaleri Radnika iz Surdulice plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, iako su na poluvremenu gubili od Čukaričkog rezultatom 2:0! Međutim, uspeo je domaćin da dođe do poravnanja u nastavku meča i na penale eliminiše Brđane - 2:2 (pen: 4:2)!

Tragičari u penal seriji za Čuku bili su Darko Puškarić, koji je promašio prvi šut, i Srđan Mijailović kom je golamn Kostić "uhvatio živu loptu" u četvrtoj seriji.

Brđani su vodili na poluvremenu zahvaljujući Stefanu Kovaču i Asmiru Kajeviću, imali su totalnu inicijativu sa najjačim sastavom, ali je domaći tim preko Ukrajinca Pavlova (dao gol u 87. minutu) uspeo da se vrati. Vredi pomeniti i crveni karton Miladina Stevanovića u 68. minutu koji je umnogome pomogao Radniku.

Voždovac je takođe na penale bio bolji od Javora u Ivanjici, i to nakon što je posle 90 minuta bilo 1:1. Ono što je zanimljivo jeste to da su Ivanjičani promašili sva tri penala u seriji. Dva puta je lopta išla preko gola, jednom je golman Zmajeva odbranio udarac.

Spartak iz Subotice je dominirao protiv Lučana, vodio 1:0 i stvarao šanse, da bi na kraju jedva uspeli da se domognu penala - 1:1. A tamo su bili bolji i otišli su u četvrtfinale gde je još i TSC posle pobede nad Napretkom (2:0), kao i IMT koji je šokirao Radnički iz Niša.

Metalac i Partizan igraju od 16 časova, Proleter i Vojvodina će snage odmeriti u četvrtak popodne, dok je meč između Crvene zvezde i Rada odložen zbog obaveza crveno-belih u Evropi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA