Borusija razmontirala Šahtjor uz makazice Emboloa, Siti obezbedio osminu finala LŠ

Tim iz Menhengladbaha slavio sa ubedljivih 4:0, minimalac Građana u Pireju

  • 0
FK Borusija Menhengladbah

Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha razmontirali su ekipu Šahtjora u 4. kolu Lige šampiona rezultatom 4:0 i tako stigli nadomak plasmana u osminu finala!

Nemački predstavnik je pitanje pobednika rešio u prvom poluvremenu, kada su mređu ukrajinskog šampiona tresli u 17, 34. i 45 minutu meča.  Strelci su bili Štindl iz penala, Elvedi i Embolo, a posebno se ističe pogodak ovog poslednjeg.

Naime, Embolo je u nadoknadi prvog poluvremena makazicama hvatao jednu odbijenu loptu i uspeo je da je "ugura u mrežu", dok je konačan rezultat u 77. minutu postavio Vendt.

Borusija sada ima osam bodova psole četiri kola, Šahtjor je ostao na četiri koliko ima i Real koji svoj meč tek treba da odigra sa Interom od 21 čas. Tim iz Milana, podsetimo, sakupio je samo dva boda u grupi B.

U nastavku pogledajte i golove iz Menhengladbaha:

 

 

 

Što se tiče grupe C, tu više nema nikakve dileme posle pobede Mančester Sitija nad Olimpijakosom rezultatom 1:0.

Građani sada imaju 12 bodova iz četiri meča i siguarn su učesnik osmine finala LŠ, a strelac jedinog gola bio je Fil Foden u 36 minutu na asistenciju Sterlinga.

Vredi pomenuti da su navijači Olimpijakosa za ovaj meč ostavili na tribinama transparent posvećen Marku Ivkoviću Jagodi, kao i da tim iz Pireja ostaje na tri boda.

Tri više od Marselja i isto toliko manje od Porta pred međusobni meč ova dva kluba.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA