≫ 

Greška golmana spasila Paunovića 5. uzastopnog poraza u Čempionšipu

Redinig izvukao bod na gostovanju Milvolu

  • 0

Mirisalo je na peti uzastopni poraz, ali je Veljko Paunović sa svojim Ridingom uspeo da izvuče bod na gostovanju Milvolu i prekine taj crni niz - 1:1 (1:0)!

I to najviše zahvaljujući golmanu domaćeg tima Bialkovskom koji je dozvolio da mu lopta posle šuta Žoaa u 53. minutu prođe kroz noge, udari o levu i završi u mreži. Prethodno je Džed Valas na isteku prvog poluvremena pogodio vođstvo Milvola.

Crni niz Redinga počeo je krajem oktobra kada su poraženi u gostima od Koventrija sa 3:2, da bi i kod kuće izgubili od Prestona i Stouka sa 3:0. Pre četiri dana i Bornmut im je uzeo skalp u derbiju kola (4:2).

Iako su u jednom trenutku bili suvereni lideri Čempionšipa sa najboljom odbranom, Reding sada posle 13 kola zauzima petu poziciju i imaju četiri boda zaostatka za vodećim Noričom.

Votford srpskog trenera Vladimira Ivića remizirao je sa Bristol Sitijem u derbiju bez golova. Oba tima imali su dobre šanse da stignu do trijumfa, ali je posle svega viđenog remi ipak najpravedniji ishod.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA