≫ 

Zaspao i nikad se nije probudio: Ovako su izgledali poslednji sati u životu Dijega Maradone

Tog 25. novembra je ustao rano...

  • 9
Dijego Diego Maradona

Foto: Tanjug/AP

Smrt Dijega Maradone potresla je čitav svet. Legendarni Argentinac preminuo je u kući u Tigreu gde se oporavljao posle operacije hemtoma na mozgu koju je imao pre dve nedelje.

Argentinski mediji tuguju za najboljim fudbalerom svih vremena, a ugledni Ole je opisao kako je izgledao Maradonin poslednji dan u životu, odnosno poslednji sati pre nego što je preminuo.

- Tog 25. novembra Maradona je ustao rano, kao što čini svakog drugog dana. Doručkovao je, prošetao se i posle nekoliko časova ponovo prilegao, jer je imao običaj da se odmori i napuni baterije. Pod nadzorom psihologa, psihijatra i lične medicinske sestre iz jedne ozbiljne bolnice, trebalo je da ustane u podne kako bi popio lek. To se nije desilo - piše novinar Olea.

- Kada je sestra pokušala da ga probudi, zatekla ga je onsevešćenog. Prva reakcija bila je da pozove hitnu pomoć. Prema tvrdnjama komšija i nekih medija, prvi mu je u pomoć priskočio komšija lekar, ali je ta informacija kasnije demantovana. Nekoliko vozila hitne je odmah stiglo. Čak devet. Niko nije mogao da mu pomogne. Srce jednog od najboljih fudbalera ikada nije moglo više da izdrži. Dijego nas je napustio, srčani udar ga je odveo zauvek - zaključio je Ole.

Isti list je preneo i izveštaj istražitelja koji su se po službenoj dužnosti našli na licu mesta, a koji su konstatovali da na telu Maradone nisu primećeni znaci nasilja, što znači da je preminuo prirodnom smrću.

Još uvek nije poznato kada će Maradona biti sahranjen, ali se već nagađa da bi njegov pepeo mogao da bude posut na stadionu Boke Juniors, čuvenoj "Bombonjeri".

Video: Smrt fudbalskog Boga potresa svet: Umro Dijego Armando Maradona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    26. novembar 2020 | 03:08

    Најбољи фудбалер свих времена Ел Пибе и још бољи човек велики борац за праведнији свет😢😢😢😢😢😢😥😥😥Нека ти вечна слава

  • zoks

    26. novembar 2020 | 07:21

    Jedan je El Pibe nek mu je večna slava.

  • Kristina

    26. novembar 2020 | 07:25

    R.I.P.🙏🙏🙏BIO SI I OSTACEŠ LEGENDA😪😪😪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA