≫ 

Maradonina bivša žena lila suze na TV-u: "Zalupili mi vrata, ne daju mi da se oprostim od Dijega"

Rosio Oliva ljuta što je nisu pustili da se uz najbliže oprosti od svog bivšeg supruga

  • 0
Rosio Oliva Printskrin: Youtube/América TV

Dijego Maradona je tokom života imao nekoliko žena i ljubavnih romansi iz kojih je dobio i veliki broj dece. Jednom prilikom se njegova ćerka našalila da mu nedostaju još troje da ima čitav fudbalski tim. Poslednja žena Maradone bila je Rosio Oliva, sa kojom je bio u ljubavi od 2012. do 2018. godine, ali nisu bili u braku.

Maradona se samo jednom ženio, i to Klaudijom Viljafane, koja je kasnije postala TV ličnost i producent.

Veza sa Rosio Olivom, koja je započela 2012. godine, završila krahom, pa čak i tužbom, ali prema njenim rečima, ona i Maradona su ostali u kontaktu. Poslednji put su se videli u martu, pre izbijanja pandemije korona virusa, a nakon toga su samo razgovarali telefonom.

Gostujući na argentinskoj televiziji, u intervjuu koji je trajao sat vremena, ona je otkrila da je porodica Maradone ne pušta da se oprosti od svog bivšeg supruga.

- Svi prolaze osim mene. Boli me što me ne puštaju unutra. Ovim što me nisu pustili unutra, povredili si i Dijega. ja sam njegova poslednja supruga, to niko ne razume. Kažu mi da dođem u 6 ujutru sa svim ovim ljudima i sa širom publikom. Klaudija kaže da to nema nikakve veze, niko ne preuzima odgovornost. Srmamota. Ne znam zašto to rade, ne provociram nikoga. Dijego je bio moj bivši, želim da ga pozdravim i da se oprostim. Moram da se oprostim od njega - jadala se Rosio Oliva i nastavila.

- Želeo je da budem tamo do poslednjeg daha. Otpratiću ga bez ikakve sumnje, ali ovo ću primiti ružno. Samo mi znamo kakvu smo vezu i ljubav imali i koliko smo bili zaljubljeni. Kada je u martu počela pandemija, nisam ga više videla, ali nismo imali ništa na čekanju. Lepo smo razgovarali telefonom - ispričala je u emotivnom obraćanju, a zatim opisala i po čemu će pamtiti Dijega.

- Bio je ludo lep, imao je zlatno srce. Malo ljudi je videlo ljude tako dobrog srca kao što je bio on. Imam lepe uspmene, Dijego me je jako voleo. To mi ispunjava dušu. Osećam se veoma tužno, Dijego je bio veoma važan čovek u mom životu. Uvek ću ga se sećati po dobru. Bio je dobar prema meni i mojoj porodici - rekla je Rosio Oliva.

Video: Mi smo umrli sa njim: Bolan oproštaj Argenticanaca od legendarnog Maradone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA