Asano: Na nama je da pišemo novu istoriju Partizana, tužan sam zbog smrti Maradone

Crno-beli su u osmini finala Kupa Srbije pobedili Metalac, a strelac jedinog gola vrednog prolaska u dalji tok takmičenje postigao je Asano u 44. minutu

  • 2
FK Partizan - FK Rad Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Partizana Takuma Asano izjavio je da je njegov tim bio svestan koliko je koncentracija u meču protiv Metlaca bila važna.

Crno-beli su u osmini finala Kupa Srbije pobedili Metalac, a strelac jedinog gola vrednog prolaska u dalji tok takmičenje postigao je Asano u 44. minutu.

- Svima je bio poznat značaj ove utakmice, jer onaj ko ne pobedi ispada. Nisam bio uplašen niti sam ulazio u utakmicu sa tom mišlju. Znali smo da moramo biti koncentrisani i da ne sme da nam se desi da nam pažnja popusti, jer nas je tako protivnik kaznio u ligi. Svaku utakmicu dobro počnemo, ali ono što nam fali je da brzo postignemo gol. Na tome moramo da radimo - rekao je Asano za klupski sajt.

Svet je obišla tužna vest da je preminuo legendarni Dijego Armando Maradona.

- Bio sam izuzetno tužan.On je neko ko je ispisao fudbalsku istoriju i dao svim fudbalerima putokaz kroz život i karijeru. Kada se jedna stranica istorije završi, otvara se i počinje nova. Na nama je da ispišemo novu istoriju -zaključio je Asano.

Video: Magija, pa japanski pozdrav tokom radovanja: Prelep gol Asana u Gornjem Milanovcu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    26. novembar 2020 | 14:28

    Vilim Partizan ali ako Asano i ovi nespretnjakovići trebaju pisati istoriju Partizana jadna nam je njihova istorija, bolje neka prespavaju a istoriju neka pišu oni koji nešto znaju u fudbalu.

  • vlajko

    26. novembar 2020 | 17:59

    Jel ovaj dao go Realu i postao gromada .Ma begaj bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA