Najbolji prijatelj Maradone pokreće istragu zbog njegove smrti: To je bio zločinački idiotizam

Besan je na osoblje koje je brinulo o njemu, ali i na Hitnu pomoć

  • 0
Matijas Morla, Dijego Armando Maradona

Printskrin: Instagram/matiasmorlaok

Matijas Morla, advokat i čovek koji je poslednjih nekoliko godina bio najbliži Dijegu Armandu Maradoni, poručio je u četvrtak da će tražiti da se smrt njegovog prijatelja direktno ispita do kraja!

Morla je u svojoj izjavi direktno prozvao one koji su brinuli o Maradoni u njegovoj kući, a govorio je i o "zločinačkom idiotizmu" kada je u pitanju vozilo Hitne pomoći.

- Što se tiče izveštaja tužilašztva, neobjašnjivo je da moj prijatelj 12 sati nije imao kontrolu medicinskog osoblja koje je u kući bilo upravo iz te svrhe. Takođe, Hitnoj je trebalo pola sata da stigne što je "zločinački idiotizam" - poručio je Morla.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matias Morla (@matiasmorlaok)

 

On je kroz svoju izjavu rekao da je Maradona poslednji put viđen živ u u utorak veče oko 23 časa, te da su sledećeg dana psiholog i psihijatar ušli u njegovou kuću oko 11.30 minuta.

Obojica su razgovarali sa njim, ali Maradona nije odgovarao i činilo se da spava. Zatražili su od asistenta da uđe unutra i pokušali su da ga probude. Međutrm, Maradona nije davao znake života.

Inače, Morla je bio na velikom udaru Maradonine porodice, odnosno njegovih ćerki, koje su smatrale da je ovaj advokat uticao na to da se legendarni El Pibe poslednjih godina odvoji od njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA