≫ 

Publika može na stadione u Liverpulu i Londonu, Mančester još u crvenoj zoni

Navijači se vraćaju na pojedine stadione u Engleskoj od 2. decembra

  • 0
korona virus, koronavirus

Foto: Tanjug/AP

Premijerligaši iz Liverpula i Londona moćiće već sledeće nedelje da puste navijače na stadione nakon što je Vlada Velike Britanije odredila grupe za različite delove zemlje u zavisnosti od stepena zaraženosti korona virusom.

Dugačku listu premijerligaša koji ne mogu još da puste navijače na stadion predvode Mančester Siti, Mančester Junajted, Aston Vila, Njukasl, Lester i Lids. U istoj grupi su Barnli, Šefild junajted, Vest Brom i Vulvsi koji će morati još da sačekaju na dozvolu da ugoste publiku.

Grad Mančester ostaje u "kategoriji 3" koja je okvalifikovana kao visokorizična po pitanju korona virusa, dok oni u "kategoriji 2" od 2. decembra mogu da puste gledaoce na stadione i to maksimum 2.000, uz stroge higijenske mere.

Zanimljivo, u "kategoriji 1", na čijim utakmicama može da prisustvuje i do 4.000 gledalaca, nema nijedne premijerligaške ekipe.

Jedna od prvih utakmica sa publikom još od marta kada je krenula pandemija biće okršaj između Arsenala iz Rapida iz Beča koji se igra sledećeg četvrtka na Emiratima.

Video: Fudbaleri FK Vojvodina i FK Proleter odali poštu preminulom Maradoni minutom ćutanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA