≫ 

Tumbaković ostaje selektor bar do decembra: FSS odložio odluku, piše se o razmirici s Matijaševićem

Za tri nedelje će se situacija raščistiti

  • 14
ljubiša tumbaković Foto: MN Press

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković ostaće na toj funkciji bar do decembra, odlučeno je na tročasovnoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluka o Tumbakoviću je zapravo odložena do 15. decembra, jer će tada biti organizovana nova sednica IO FSS. Tanjug javlja da nije doneta nijedna velika odluka, te da je Marko Pantelić ovlašćen da sačini dodatnu analizu do sredine sledećeg meseca.

Opet, prema pisanju Mocartsporta, prvo će potpredsednici saveza Marko Pantelić i Nenad Bjeković razgovarati sa Vladimirom Matijaševićem, sportskim direktorom i da će tek pošto bude odlučeno o njegovoj "sudbini" na red doći Tumbaković.

Sva polemika se povela zbog neuspeha Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. godine, ali i ispadanju naše reprezentacije u finalu baraža od Škotske.

FSS će povrh svega morati da posluži i kao "arbitar" između Matijaševića i Tumbakovića, jer navodno njih dvojica nisu u dobrim odnosima i ne mogu da rade zajedno.

Većalo se i o tome ko bi mogao da bude naslednik u slučaju da Tumbaković ode. Jasno je da će promena u Savezu biti i da će stvari morati da se poprave do početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u martu sledeće godine.

Vladimir Matijašević Matijašević i Tumbaković Foto: MN Press

Predstavnici regiona u IO FSS-u istakli su veliku podršku koju regioni imaju u rukovodstvu Saveza, a koja se ogleda u nikad većoj finansijskoj pomoći.

Takođe, izraženo je zadovoljstvo zbog ogromne donacije dobijene od saveza u vidu novih terena, kao i podeljene opreme koja je obuhvatila pre svega klubove najnižih liga.

Video: Tumbaković: Ni snage ni sreće, nismo ličili na sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    26. novembar 2020 | 19:02

    Prvi treba da ode telohranitelj kokeza jer je to po struci, zamislite sastanak u ženevi a u sali sede platni, širer, savićević, pančev, šuker, raul, mateus i onda ulazi telohranitelj kokeza. Takav da nas predstavlja pa mi stvarno nismo normalni i po čemu je on zaslužio da bude predsednik fss, čija je on legenda i čega. Zato podrška vidiću

  • Nusknvp

    26. novembar 2020 | 18:55

    Pantelic ce da napravi strucnu analizu. Aaaaaaa zemljo otvori se

  • Čiča

    26. novembar 2020 | 18:45

    Ostani i ti i Kokeza. Uništen je fudbal. Sad je ionako svejedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA