≫ 

Nisam očekivao gol, svlačionica nam je dobila meč: Milunović istakao jednog igrača i citirao Dekija

Hofenhajm i Zvezda za sada gotovo sigurni učesnici nokaut faze LE

  • 2

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović kaže da nije očekivao da će baš on postići gol u meču sa GentomCrveno-beli su pobedili Belgijance sa 2:0 i u revanšu, nakon što je u Beogradu bilo 2:1 početkom novembra.

Sa devet bodova iz četiri meča, Zvezda je praktično na pragu prolećne, nokaut faze Lige Evrope, zbog čega su u Ljutice Bogdana posebno zadovoljni.

- Iskreno nisam (očekivao da ću postići pogodak), nebitno je ko je dao gol. Drago mi je da sam ja i da smo mirnije priveli utakmicu kraju. Pokazali smo da smo ekipa i zasluženo smo pobedili - rekao je Milunović posle meča za RTS.

On je pogodio mrežu Genta posle kornera u 58. minutu kada mu je centrirao El Fardu Ben. Prvi pogodak srpskog kluba delo je Njegoša Petrovića iz prvog minuta meča.

Šampionu Srbije je u meču falilo pet igrača, ali se to bar po rezultatu nije osetilo. Naprotiv. Zato Milunović konstatuje da je svlačionica rešila ovaj meč.

- Svaki igrač nam nedostaje, posebno kad je sistem takmičenja ovakav četvrtak-nedelja i kad se igra i prvenstvo i Kup i Liga Evrope. Normalno da je teško, svi nedostaju. Pohvalio bih one koji su zamenili momke koji nisu igrali, jer svi čekaju svoju šansu.

- Posebno Ale (Aleksa Vukanović) koji nije igrao na svojoj poziciji, odigrao je stvarno dobru utakmicu. Kao što je Deki rekao "svaki igrač je prvotimac i u startnih 11". Mislim da nas svlačionica drži i ovo je pobeda svlačionice - objasnio je Milunović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA