≫ 

Vezista Totenhema hteo da uposli Bejla, pa postigao gol skoro ca centra!

Verovatno i gol večeri za Harija Vinksa

  • 0

 

Iako je imao ideju da uposli Gereta Bejla, što se videlo i na usporenom snimku, vezista Totenhema Hari Vinks definitivno je postigao gol večeri na meču sa Ludogorecom!

Izveli su Pevci aut u tom 63. minutu, lopta je došla do Vinksa koji je pogledao kako Bejl utrčava, pokušao da uputi loptu u prazan prostor, te skoro sa centra postigao gol.

Loše je intervenisao golman bugarskog tima Ilijev, u to nema sumnje, a Totenehem je u tom trenutku poveo sa 3:0. Prethodno je Karlos Vinisijus u 16. i 34. pogađao mrežu gostujućeg tima, da bi tačku na trijumf stavio Lukas Mura u 73. minutu.

Engleski tim ima šansu da obezbedi plasman dalje u sledećoj rundi, kada gostuje kod trećeplasiranog LASK-a, koji ima šest bodova.

U grupi A, Roma je sa 2:0 dobila Kluž u Rumuniji i osigurala prolaz u drugi deo LE. Autogolom Debeljua u 49. minutu, Vučica je povela, a zatim je Veretu iz penala u 67. krunisao slavlje Rimljana.

U grupi C, Slavija iz Praga je dobila Nicu kao gost rezultatom 3:1. Lingr u 15, Olajinka u 64. i Sima u 75. pogađali su mrežu domaćina, za koje je jedini strelac bio Guiri u 61.

Bajer Leverkuzen je sa 4:1 dobio Ber Ševu. Šik u 29, Bejli u 48, Demirbaj u 76. i Alario u 80. doneli su pobedu Farmaceutima, dok je počasni gol za Izraelce dao je Šviro u 58. 05

U grupi D, Rendžers je protiv Benfike imao dva gola prednosti (strelci Arfild u sedmom i Ruf u 69), ali su Orlovi izbegli poraz. Najpre je Tavernije u 78. postigao autogol, a potom Pici u 81. doneo bod Portugalcima - 2:2.

 

Standard je kreirao preokret i slavio golom u 93. minutu. Ulare je dobio crveni karton za domaćina u nadoknadi prvog dels, što su gosti iskoristili i u 61. poveli. Samo dva minuta kasnije, ekipa iz Liježa, iako brojčano inferiorna, uspela je da poravna preko Tapsobe.

U 75. minutu srpski defanzivac Đorđe Crnomarković zaradio je isključenje i u nastavku se igrali deset na deset. U takvom odnosu snaga, Standard je slavio preko Laifisa u nadoknadi vremena.

 

Granada je sa 2:1 slavila protiv Omonije u grupi E. Suares Čaris u osmom i Soro u 73. postigli su golove za domaćina, dok je za Omoniju Asante bio strelac u 60.

PSV je u istoj grupi rezultatom 3:2 dobio PAOK i to posle velikog preokreta. Grci su vodili zahvaljujući Vareli (4. minut) i Ciolisu (13), ali su Holanđani preko Gakpoa (20), Maduekea (51) i Malena (53) ostvarili slavlje.

Granada je prva sa 10, PSV drugi sa šest, PAOK treći sa tri, a Omonija poslednja sa jednim bodom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA