≫ 

Maradona nije želeo da bude sahranjen: Porodica navodno tek posle smrti saznala šta je potpisao

Barem tako tvrde mediji u Argentini...

  • 7
Dijego Armando Maradona Foto: AP/Tanjug

Uz prisustvo porodice i bliskih prijatelja, Dijego Armando Maradona sahranjen je na periferiji Buenos Ajresa - na groblju gde počivaju i njegovi roditelji!

Međutim, određene informacije iz Argentine kažu da legendarni El Pibe nije želeo da bude sahranjen nego je tražio da bude balsamovan i izložen navijačima.

I ne samo da je tražio, već je navodno potpisao i dokument koji je iznenadio njegovu porodicu i doveo ih u situaciju da pred sahranu nisu znali šta da rade.

Maradona je na kraju sahranjen uz prisustvo oko 200 ljudi, a među njima su bile njegove ćerke Dalma i Ðanina, zatim bivša supruga Klaudija Viljafan, a kasnije je došla i Veronika Oheda, još jedna Maradonina bivša supruga, s njihovim sinom Dijegitom Fernandom.

Sahrani je prisustvovala i Jana, koju je Maradona priznao kao ćerku tek pre nekoliko godina.

Maradonu su na večni počinak ispratili i bivši saigrači, sa kojima je osvojio Svetsko prvenstvo 1986. godine, a bilo je mnogo poznatih argentinskih fudbalera, među kojima je i Karlos Tevez.

>>> Andrea Trinikeri sjajno „gura“ s Bajernom u Evroligi, a vačeras (20.00) ima priliku da protiv Panatinaikosa u Atini zabeleži osmu pobedu u 11. utakmici. Kvota na dvojku je 2,15, dok je kec 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos – Bajern.

Video: Tuča policije i naroda, Argentina plače...Neverovatne scene pred kovčegom Maradone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Che

    27. novembar 2020 | 09:06

    Mogli su da ga balsamuju kao i Lenjina. To bi bilo najposecenije mesto na svetu! Ovako ce stalno biti guzva na tom groblju. Zbrzali su stvar.

  • Dija

    27. novembar 2020 | 08:30

    Koga je vise briga za tog Fudbalera.? Dva dana o njemu pored nasih briga

  • Mister No

    27. novembar 2020 | 10:15

    E Dijo, Dijo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA