Žigić stao u odbranu FSS: Nema potrebe da se bilo šta menja, svi su radili dobar posao

Objasnio je nekadašnji as Crvene zvezde detaljnije to svoje mišljenje

  • 53
Nikola Žigić

Foto: MN Press

Nikola Žigić je jedan od onih koji je već dugo u sistemu Fudbalskog saveza Srbije - nekada kao reprezentativac, sada kao član stručnog štaba A reprezentacije!

Otuda i ne čudi što je jedan od kompetativnijih da se oglasi posle kritika koje su sa različitih strana usledile na račun Swveza, igrača, selektora i predsednika.

- Od 2004. godine bio sam reprezentativac, igrao za državni tim maltene osam godina. Prošao sam mnogo toga… Onda sam se nedavno vratio da radim u stručnom štabu A tima što je za mene bila posebna čast i privilegija. Kao neko ko je dugo tu odgovorno tvrdim da se Savez uvek trudio da igrači imaju fantastične uslove - rekao je Žigić i dodao:

- Zna se kako se biraju članovi rukovodstva, selektor i svi ostali. Postoje pravila i procedure koje se moraju ispoštovati, ja nemam nikakvu sumnju da su svi radili dobar posao, i da promene nisu potrebne. Kontinuitet je važan faktor. Sigurno da nikome nije bilo svejedno zbog poraza i neuspeha. Jednostavno, mora se krenuti dalje.

Osvrnuo se i na poraz od Škotske.

- Jedan od najtežih trenutaka u mojoj sportskoj karijeri. Ali to je tako u fudbalu. Jedanaesterci su rulet u kojima su ovog puta Škoti imali više sreće. Posle utakmice dugo nismo mogli da verujemo da smo ipak izgubili. Ali i to je sport. Kao što prihvatamo pobede i uspehe, tako moramo da budemo jaki i u situacijama kad je najteže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šumadinac

    27. novembar 2020 | 10:38

    Sram te bilo, mi jesmo u kontinuitetu ali ne odlazaka na Evropsko Prvenstvo.Normano da je tebi sve ok jer si i ti u tom sistemu!

  • Maki

    27. novembar 2020 | 10:40

    Ovaj nije u vinkli

  • Majo

    27. novembar 2020 | 10:36

    Mene sramota njihove sramota, ajmo svi ali svi napolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA