Advokat upozorio: Grobari će debelo platiti zbog morbidne i bolesne fotografije sa telom Maradone

Nije im to bilo potrebno

  • 5
Dijego Maradona

Foto: Tanjug/AP

Dijego Molina, službenik pogrebne službe iz Buenos Ajresa pre dva dana našao se na udaru javnosti jer je njegova fotografija sa telom Dijega Armanda Maradone postala viralna.

Mnogi su u Kasa Rozadi u Buenos Ajresu došli da odaju počast fudbalskoj legendi koja je preminula od problema sa srcem u sredu, ali je Molina, zajedno sa još dvojicom kolega zloupotrebio svoj položaj.

Pre transporta tela Maradone do predsedničke palate, on je stao pored tela Maradone u otvorenom kovčegu, stavio mu ruku na čelo, a drugom podigao palac uvis i tako se fotografisao.

Molina je odmah dobio otkaz, a dobio je i pretnje smrću posle morbidne fotografije. Ona nije bila jedina, jer su slično uradile i njegove kolege. Matijas Morla, advokat Dijega Maradone, kaže da će mu se to i pred zakonom obiti o glavu.

- S obzirom na širenje fotografije Dijega u kovčegu, lično ću se postarati da pronađem onoga koji je napravio fotografiju. Svi odgovorni za tako kukavički čin će debelo platiti. Dijego Molina je jedan od onih koji se fotografisao pored kovčega. Iz sećanja na mog prijatelja, neću da se smirim dok ne plati za tako nenormalan potez - poručio je Morla.

Da podsetimo, Maradona je dve nedelje pred smrt bio u bolnici na operaciji hematoma u glavi, posle čega je zabrinuo brojne navijače i obožavatelje.

Nažalost, dve nedelje kasnije javili su se novi problemi sa kojima El Pibe nije uspeo da izađe na kraj.

Video: Pesma, tuga, bol i suze: Poslednji oproštaj argentinskih navijača od Maradone ispred groblja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нцз

    28. novembar 2020 | 09:10

    grobar никад не може бити човек

  • Grobar

    28. novembar 2020 | 12:12

    Bolje da ste napisali Pogrebnici,misli će neko na Grobare

  • Papilon

    28. novembar 2020 | 13:16

    Ima li da je neko iznenadjen, da li se ista pametno moze ocekivati od grobara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA