Neće da ide za manju platu: Isko odbio pozajmicu u Sevilju, nastavlja se "tihi rat" sa Realom

Vezista Real Madrida Isko odbio je da ode u Sevilju na pozajmicu dolazećeg januara, pišu španski mediji

  • 1
FK Real Madrid, Isko

Foto: AP/Tanjug

Isko je već neko vreme, bar prema pisanju medija, na izlaznim vratima stadiona Santjago Bernabeu, što je i sam signalizirao klubu.

On je ove sezone bio starter Real Madrida na samo tri utakmice, a pošto mu je rola promenljiva, a minutaža nekonstantna, Isko veruje da je pametnije da ode dalje.

Tim pre što mu ugovor ističe na leto 2022. godine, pa još uvek ima realnu vrednost na tržištu koju i on i Real mogu da unovče.

Međutim, španski AS javlja da njegova naredna destinacija izvesno neće biti Sevilja u drugoj polovini ove sezone.

Jedan od razloga je što Isko nije baš voljan da mu se smanji plata odlaskom u tim Julena Lopetegija, već traži alternativu gde bi primao isti novac za više minuta.

Od klubova sa kojima je Isko povezivan, tu je i Everton zbog Karla Anćelotija, pa se pisalo da su Englezi spremili 25 miliona evra za sledeću godinu, kako bi u ofanzivi sjedinili Hamesa Rodrigeza i Iska, nekadašnji tandem iz Reala.

Atletiko sjajno igra ove sezone, u vrhu je tabele, pobedio je Barselonu… A danas (16.15) gostuje Valensiji koja je nedavno torpedovala Real Madrid sa 4:1. Kvota na dvojku na Mestalji je 1,82, iks je 3,45, a kec 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko – Valensija.

Sasuolo još nema poraz ove sezone posle osam kola, na drugom je mestu na tabeli, a danas (15.00) mu u goste stiže kandidat za titulu Inter koji ima tri boda manje. Nerazuri moraju da idu na pobedu, ali biće im teško – kvota na dvojku je 1,83, kec je 4,20, a iks 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Inter.

Video: Pesma, tuga, bol i suze: Poslednji oproštaj argentinskih navijača od Maradone ispred groblja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    28. novembar 2020 | 22:28

    Everton bi mu i bio najbolji potez. Tamo bi bar igrao konstantno i to po prvi put u karijeri, a oni imaju novca da ga ispoštuju. Meni je zao ovog igrača (gledajući sa sportske strane), jer imao je toliko potencijala, da postane vrhunski igrač i ostavi dubok trag u modernom fudbalu, a on se zakačio za Real k‘o pijan plota i uništio sebi karijeru sjedeći na klupi. Mislim, jeste on zaradio lovu, ali ja pričam o fudbalu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA