≫ 

Evo koliko možete da zaradite ako imate ovaj dres iz generacije Džaje, Moce Vukotića i Šurjaka

Vlasnik tvrdi - original!

  • 4
Fudbal Srbija Nemacka 1976 Foto: MN Press

Kolekcionarski primerak dresa Jugoslavije iz 1976. godine može se pronaći na internetu i kupiti. Cena? Prava sitnica!

Vlasnik jedinstven primerak dresa sa brojem 4 na leđima (Dražen Mužinić), koji se može naći na sajtu "Kupujem prodajem" procenjuje na čak 490 evra.

Nekoliko je razloga za to. Prvo što je, kako kaže, za svoje 44 godine izvanredno očuvan uz nekoliko "tačkica" u materijalu.

S obzirom na to da je reč o kolekcionarskom primerku, prema opisu nije nošen, niti pran, grb Jugoslavije je vezen, a štampa na leđima je od pliša.

Reprezentaciju su u to vreme činili asovi poput Dragana Džajića, Ivice Šurjaka, Jovana Aćimovića, Jurice Jerkovića, Vahida Halilhodžića, Moce Vukotićai između ostalih, a Evropsko prvenstvo je igrano baš u Jugoslaviji, mada nije navedeno da li je dres sa tog takmičenja.

Naša reprezentacija je na završnom turniru igrala zajedno sa reprezentacijama Zapadne Nemačke, Holandije i Čehoslovačke i poražena je od Nemaca, posle čega je završila kao četvrta iza Holanđana, Nemaca i Čehoslovaka.

Dres koji se prodaje za 490 evra možete pogledati u linku na početku teksta.

Nekad je meč Štutgart – Bajern bio veliki derbi juga Nemačke, ali Bavarci odavno dominiraju, i redovno dobijaju Švabe. Danas od 15.30 na Mercedes Benc Areni kvota na dvojku je 1,35, kombinazzija 2&3+ je 1,48, a kvota na keca je čak 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Štutgart – Bajern.

Sasuolo još nema poraz ove sezone posle osam kola, na drugom je mestu na tabeli, a danas (15.00) mu u goste stiže kandidat za titulu Inter koji ima tri boda manje. Nerazuri moraju da idu na pobedu, ali biće im teško – kvota na dvojku je 1,83, kec je 4,20, a iks 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Inter.

Video: Pesma, tuga, bol i suze: Poslednji oproštaj argentinskih navijača od Maradone ispred groblja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za lipu i nasu i partizan

    28. novembar 2020 | 10:52

    Cek te decki ima li dres fadilja vokrija dok je igrao za nase decke iz partizana?

  • Sale

    28. novembar 2020 | 12:14

    Imam dres Kantone sa potpisom iz 90' kako sam dosao do njega nije bitno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA