≫ 

Promena na golu Partizana za meč sa TSC: Stojković među stativama posle mesec dana

Kapiten se oporavio od virusa korona i sutra će biti na golu crno-belih

  • 6
Vladimir Stojković Foto: Marko Jovanović

Muku muči Partizan ove jeseni sa nedostatkom klasičnog napadača, usled povrede Žana Kristofa Bajbeka, ali zato trener Aleksandar Stanojević ima “slatke muke” kada je izbor golmana u pitanju i otuda sva trojica dobijaju priliku i dobru minutažu.

U nedeljnom derbi meču sa TSC (nedjelja, 17.00), na golu crno-belih će stajati – Vladimir Stojković.

Biće to prvi meč iskusnog čuvara mreže posle skoro mesec dana pauze, uslovljene korona virusom, čije posledice je Stojković osetio krajem oktobra, pred prvenstvenu utakmicu sa Mačvom.

Stojković je tada bilo planiran kao starter, ali je na putu od sportskog centra do stadiona u Humskoj osetio slabost i požalio se klupskom doktoru, pa je odmah upućen u obližnju kliniku, a posle dva dana mu je konstatovana infekcija pomenutim virusom.

Sve je to sada prošlost i kapiten ekipe će zauzeti mesto na golu, ali će trener Stanojević i ovoga vikenda morati da improvizuje u napadu, jer Bajbek ipak nije dovoljno spreman da bi igrao tako težak meč posle duge pauze.

Video: Partizanov novajlija zagrlio Stojkovića, pa zapevao tokom inicijacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    28. novembar 2020 | 13:29

    Ja kada procitam da ce stojkovic biti na golu to je tolko zalosno i bedo da nemam reci ja bi coveku licno zabranio vise da uzima mladjima mesto i da brani kada god je bio na golu iskreno nekih 70% je bio kriv sa sve stvari toliko od mene pozzz

  • фебо

    28. novembar 2020 | 15:33

    Vratite mustafu da se smejemo

  • Olimdar

    28. novembar 2020 | 13:11

    Blago nama partizanivcima Stojke se vraća na golu. Naši fudbaleri svakog minuta vraćali loptu golmanu sada kada je Stojke tu ima da vraćaju svakih pola minuta. Sa takvom igrom promimo golnpa onda juriš u napad bez organizavije i cilja. Znači biće još jedan kiks. Igrom ja tebi ti meni pa nazad do golmana se ne postižu golovi već primaju. Stanoje gde ti gledaš što ne zabraniš vraćanje lopta golmanu.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA