≫ 

Partizanov filter talenata za prvi tim: Stanojević najbolje vodi na pripreme

Na osnovu dogovora i preporuka čelnika škole, trenera i skauta šef stručnog štaba će odabrati nabolje za rad Turskoj

  • 1
Vanja Vlahović Foto: Partizan

Do kraja takmičenja u jesenjem delu Superlige Srbije, stručni štab Partizana će, na osnovu dogovora i prepouka čelnika i trenera Omladinske škole crno-belih, ali i ličnog utiska na osnovu treninga, odrediti koji talentovani igrači će biti priključeni najjačoj sekciji tokom zimskih priprema.

Trener Aleksandar Stanojević od svog dolaska na klupu crno-belih intenzivno prati talentovane momke iz škole, često gleda mečeve i u konstantnom je kontaktu i sa direktorom Vanjom Radinovićem, ali i sa trenerima svih selekcija, počevši od Alberta Nađa, koji predvodi Teleoptik, te skautima na čelu sa Goranom Arnautom.

Marko Milovanović Foto: Partizan

Na osnovu zajedničkog dogovora, ali i utiska koji mladi igrači ostave tokom rada sa prvim timom, a dobijali su priliku i tokom svake reprezentativne pauze i mimo toga (periodično priključivani Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Samed Bazdar i mnogi drugi) Stanojević će podvući crtu i odabrati one najbolje za zimske pripreme u Turskoj.

Video: Partizan posle kornera stigao do remija sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    28. novembar 2020 | 20:07

    Jel su bili skauti Nice? Za koga sad daju 15 milki!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA