≫ 

Paunović, konačno! Pobeda Redinga posle pet utakmica, "pao" je konkurent za vrh Čempionšipa

Lakše se diše na "Madejski" stadionu

  • 0
Veljko Paunović Foto: Streamja

Veljko Paunović i Reding izdigli su se iz rezultatske krize koja je drmala ekipu u poslednej vreme, konačno je tim sa "Madejski" stadiona upisao pobedu, prvu posle pet utakmica, i održao se pri vrhu Čempionšipa.

Reding je u 14. kolu savladao direktnog rivala za visok plasman Bristol Siti, rezultatom 3:1.

Zasluženo je Paunovićev tim ovog puta odneo bodove, gosti su bili bezopasni danas, tek dva puta su uputili šut u okvir gola, jednom i pogodili, ali je na drugoj strani napad savršeno funkcionisao, pa nije bilo mesta iznenađujućem epilogu.

Svi golovi su viđeni u drugom poluvremenu.

Ovie Ejaria je pogodio u 54. minutu, na asistenciju Žoaoa Lukasa, gosti su uzvratili u 73. minutu (Naki Vels), ali je njihova radost bila kratkog daha - tri minuta kasnije opet je prednost bila na strani Redinga.

Plesao je kvartet Ejaria, Lukas, Meite i Olise, najzaslužniji za pobedu.

Na 2:1 povisio je Jaku Meite na asistenciju Olisea, da bi konačan rezultat pred kraj meča postavio Lukas, on na asistenciju Meitea, za definitivan slom Bristola.

Reding se pobedom održao na trećem mestu, sa malim zaostatkom u odnosu na Bornmut i Norič. Četvrti je Ivićev Votford, uz meč manje, kao i dva prvoplasirana tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA