Ultrasi zapretili batinama, Interovi igrači odmah zaigrali kako treba, ceh platio Đuričićev Sasuolo

Lagana pobeda "neroazura" 3:0

  • 0
fudbaleri intera Foto: Tanjug/Ap

Interovi fudbaleri su izgleda najozbiljnije shvatili poruku svojih navijača, zapravo pretnju batinama, zbog poslednjih rezultatskih posrtanja u Seriji A i Ligi šampiona.

"Nosite ovaj dres sa ponosom, pokažite m**** ili dolazimo sa motkama", pisalo je na transparentu za koji je odgovorna grupa "Curva Sud", a odgovor fudbalera bio je takav kao da su meč sa Sasuolom shvatili kao pitanje života - pobedili su 3:0!

Inter je, podsetimo, porazom od Reala u minuloj rundi Lige šampiona praktično eliminisan iz dalje borbe za plasman u nokaut fazu, te je taj momenat dodatno podigao tenziju među navijačima, pa je trijumf protiv inače odličnog Sasuola došao kao poručen za Kontea.

Strelci za goste bili su Aleksis Sančez, pogodio je već u 4. minutu Čileanac, te Kirikeš (autogol), i Galjardini u drugom poluvremenu, za potvrdu trijumfa i mirnije dane u svlačionici i u klubu.

Inter se ovom pobedom probio do drugog mesta na tabeli, poravnao se upravo sa današnjim rivalom, kome je ovo bio prvi poraz ove sezone.

Za Sasuolo je od starta igrao srpski reprezentativac Filip Đuričić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA