≫ 

Siti ume samo protiv nejači: Marezov het-trik, pukla "petarda" na Etihadu

"Građani" silni protiv Barnlija, za razliku od duela sa Totenhemom, Lesterom i ostalim jačim ekpama engleskog fudbala

  • 1
rijad marez

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Mančester Sitija bili su silni protiv Barnlija, savladali goste 5:0 u 10. kolu Premijer lige, ali lako je biti moćan protiv jednog od najslabijih timova lige...

"Građani" su ove sezone uglavnom ostajali "kratkih rukava" kada su im "na crtu" izlazili timovi iz gornjeg dela tabele, Lester, Totenhem, Liverpul, pobedili su jedino Arsenal, ali ko još "Tobdžije" smatra rivalom za iole ozbiljnije domete.

Kako bilo, Gvardiolin tim ni ovakvom pobedom neće ubediti ni sebe, ni navijače, nikog, da je kadar da ove sezone ide po titulu u Premijer ligi.

 

Pamtiće najviše meč na "Etihadu" sjajni Rijad Marez, trostruki strelac, bio je ovo njegov dan, bukvalno mu je sve polazilo od noge, one leve, jače, a jednom je mrežu gostiju zatresao glavom posle savršene asistencije Fodena.

Strelci za "nebeskoplave" bili su još Feran Tores i Mendi.

Siti sa devet utakmica, dakle jednom manje, ima šest bodova manje od lidera Liverpula, pa treba očekivati da se Građani brzo primaknu vodećim timovima lige, ali to će se desiti samo ukoliko pobede butu počeli da beleže i protiv najjačih ekipa. U suprotnom, mogu da zaborave na bilo kakav pehar ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA