≫ 

Atletiko pokorio "Mestalju" srećnim autogolom, miriše na šampionsku 2014. godinu

Ekipa Dijega Simeonea vezala šestu uzastopnu pobedu

  • 0

Madridski Atletiko je nastavio svoj sjajan ligaški niz, a šestu vezanu pobedu u Primeri zabeležio je na "Mestalji" u derbiju protiv Valensije gde je minimalno slavio sa 1:0.

Presudio je autogol levog beka domaćina Antonija Latorea, koji se našao na pogrešnom mestu u 79. minutu. Ništa nije mogao nakon što se lopta odbila, pogodila ga je u nogu i odsela iza leđa golmana Domeneka.

Atletiko je bio bolji u većem delu utakmice, iako nije uspevao da stvori previše pravih gol-prilika. Najbolju šansu pre pobedničkog gola imao je Toma Lemar u 54. minutu, ali ju nije iskoristio.

Valensija je odigrala dobro samo u prvih pola sata, a Uroš Račić nije imao sreće da se upiše u strelce u 22. minutu, kada mu je Jan Oblak odbranio dobar pokušaj.

"Jorgandžije" su se ovom pobedom izjednačile na vrhu tabele sa Real Sosijedadom, dok Valensija ostaje u sredini tabele na desetom mestu.

Tim Dijega Simeonea je i dalje jedini bez poraza u Primeri, a sa gol-razlikom 19:2 podsećaju na onu tvrđavu koja je 2014. osvojila šampionsku titulu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA