≫ 

Nikolić drži defanzivne lekcije, ali je u problemu jer ne pobeđuje

Lokotmoiva, posle teškog ispita u Madridu, odigrala bez golova sa Ahmatom

  • 6
FK Salcburg Salzburg - FC Lokomotiva Moskva Lokomotiv Moscow Foto: Tanjug/AP

Posle iscrpljujućeg meča u Ligi šampiona sa Atletikom i velikog boda u Madridu, moskovska Lokomotiva se "prešaltala" na domaći kolosek gde je, u okviru 16. kola, odigrala bez golova sa Ahmatom u Groznom.

Tim našeg trenera Marka Nikolića tako je nastavio da stagnira u ruskoj Premijer ligi, trenutno je sedmi na tabeli, i očito je da ekipa plaća ceh igranja jakih mečeva na oba fronta.

Morao je bivši trener Partizana da "promeša" sastav za ovo gostovanje, nije mogao da računa na nekoliko proverenih imena, otud je i rezultat takav kakav je na kraju, još jedan remi, još jedan bez golova.

Bio je ovo već treći duel Lokomotive bez primljenog gola, definitivno postaje prepoznatljiva po vrhunskoj defanzivi, ali teško da će to Nikoliću doneti željene rezultate na duže staze.

Posle svega viđenog na "Ahmat Areni", mogu gosti biti zaovoljni i bodom, pošto su u nekoliko navrata bili pred kapitualcijom, ali se napadači domaćeg tima nisu najbolje snalazili pred golom Moskovljana ili je golman gostiju bio prepreka.

Na drugoj strani je takođe bilo nekoliko obećavajućih akcija, ali ni ofanzivci Lokomotive nisu bili na visini zadatka danas, te je egal možda i najrealniji rezultat duela dva tim koja pretenduju na evropske pozicije.

Oba tima psole 11 utakmica imaju po 25 bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    28. novembar 2020 | 20:06

    Bunker trener

  • Косингас

    28. novembar 2020 | 23:01

    Највећа превара од тренера! Још мало и отказ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA