≫ 

Mihajlović: Zna se zašto je Maradona bio najbolji na svetu

Trener Bolonje pričao o odlasku Argentinca

  • 1
Siniša Mihajlović

Foto: Tanjug/AP

Smrt Dijega Armanda Maradone potresla je ljubitelje fudbala širom sveta, a o po mnogima najboljem igraču svih vremena govorio je i trener Bolonje Siniša Mihajlović.

Srpski stručnjak je otkrio da je svom napadaču Musi Barou puštao snimke Maradoninih utakmica, da mu pokaže kako je bio agresivan da bi sačuvao loptu. Na taj način želeo je da ga motiviše.

- Tužan sam zbog Dijega. Iskreno, nisam to očekivao. Razmišljao sam o njemu, i kakav život može da bude. Bio sam uznemiren na neki drugi način, i pokušao sam, da utičem na ponos mojih igrača. Kao što sam do sada rekao mnogo puta, imao sam sa njim poseban odnos zbog svega što smo prošli - rekao je Mihajlović.

Potom je i objasnio zašto je Barou skrenuo pažnju na Maradonine poteze.

- Ne želim više da vidim nijedan pokušaj loba ili neke čudne stvari ispred gola. Ispred gola si i šutiraš, to je to. Puštao sam mu u petak dokumentarni film o Maradoni, kako bih mu pokazao zašto je bio najbolji svih vremena. Bio je poznat po driblinzima i golovima, ali i da je išao do 16 metara ispred svog gola kako bi uzeo loptu. Bio je čvrst, uvek je pristiskao, bio agresivan kako bi uzeo loptu. Ako Maradona može to, može on, mogu svi - zaključio je Mihajlović.

Napoli je počeo da štuca, izgubio je i od Milana, i prestigla ga je na tabeli Roma, koja mu večeras (20.45) dolazi u goste. Šansa je ovo da se Napolitanci na stadionu Dijego Armando Maradona ponovo uzdignu. Kvota na keca je 2,25, iks je 3,45, a dvojka 3,15, dok je kvota na 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Roma.

Video: Spektakl: Napolitanci upalili San Paolo u čast Dijega Maradone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA