≫ 

Zidan gleda i ne veruje: Pacerski kiks Kurtoe za nastavak agonije Madriđana

Gosti, posle greške belgijskog golmana, duplirali vođstvo, do kraja ga sačuvali uz mnogo sreće

  • 5
tibo kurtoa Foto: Tanjug/Ap

Nije Real Madrid bauk za protivnike ove sezone, daleko od toga, znaju to sad i fudbaleri Alavesa koji su u 49. minutu poveli 2:0 na terenu "Kraljevskog kluba", a onda, u dramatičnoj završnici, sačuvali pobedu - 2:1!

Zidanov tim ne liči na sebe, to je već konstatovano nekoliko puta ove sezone, a u sivilo tima uklopio se i onaj od koga se to možda najmanje očekivalo - golman Tibo Kurtoa.

Upravo je Belgijanac najveći krivac što su gosti iz Vitorije duplirali vođstvo - pogledajte u nastavku šta je uradio golman Madriđana u toj situaciji.

Posle ovakvog kiksa Kurtoe napadaču Alavesa Hoseluu bilo je jednostavno da iskoristi poklon dodavanje iz nogu rivala, imao je poljanu pred sobom i mat je bio neminovan.

Da nevolja nikad ne ide sama potvrđuje i ovaj Realov brodolom, Kurtoa nije jedini Belgijanac koji bi najradije da zaboravio današnji dan. Ni njegov zemljak Eden Azar nije imao sreće, čak nije uspeo da završi poluvreme na terenu, morao je napolje zbog povrede već u 27. minutu...

Inače, gosti su prvi gol postigli još u ranoj fazi meča, iz penala.

Kurtoa je u prvom poluvremenu imao jednu izuzetnu intervenciju, tad je spasio Real da ne bude 0:2...

Gosti su bili na pragu najveće pobede nad Realom, čija je odbrana samo pukom srećom ostala nesavladana još barem dva puta - u situacijama kada su gosti imali višak u navali.

Odbranili su se Madriđani, ne znaju ni samii kako, a nada za ipak povoljan ishod meča ukazala im se pet minuta pre kraja, kada je Kasemiro pogodio iz gužve u petercu posle kornera.

kasemiro Foto: Tanjug/Ap

Nastavak je, očekivano, doneo jake nalete Madriđana, koji su na raspolaganju imali i pet minuta dodatnog vremena. I upravo su u poslednjim sekundama meča bili najbliži izjednačenju. Tada je Isko imao loptu u nogama, igrači Alavesa su mu ostavili previše prostora za šut sa ivice kaznenog prostora, nedopustivo, ali je ofanzivac Reala pogodio prečku.

Odmah posle te situacije sudije je odsvirao kraj utakmice, označio i treći poraz Reala ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    28. novembar 2020 | 23:01

    Nezna se ko je gori, il Zidan i njegovu experimenti ili ovi igraci, sami sebi uzimaju vrijeme dodavajuci loptu i pogresno dodavanje. Ovo nije ni sjena Reala, veliku cistku treba uradit.

  • Marko

    29. novembar 2020 | 08:35

    Zidan je nula od trenera. Mislio sam kad je postao trener da ce biti izuzetno inteligentan kao sto je bio igrac ali ocigledno nije. Neka druga vrsta inteligencije treba da bi bio trener.

  • Zeljko ex JSO

    29. novembar 2020 | 09:26

    Ovaj belgijanac je nabeđeni golman.Navas je za njega golmancina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA