≫ 

Dete Pariza ranilo "Svece", drugi vezani kiks šampiona Francuske

Nešto što se ne događa tako često...

  • 0
Neymar, Nejmar

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Pari Sen Žermena nastavili su sa rezultatskim posrtanjem u šampionatu Francuske.

Posle Monaka, koji ih je pobedio u prošlom kolu, bod sa "Parka prinčeva" odneo je i Bordo (2:2) posle zanimljivih 90 minuta.

Jasin Adli je junak vrednog remija za goste. Dete Pariza, momak koji je ponikao u "Gradu svetlosti" sjajnim udarcem je izjednačio rezultat u 59. minutu, a koliko poštuje nekadašnji klub za koji je igrao pre tri sezone, svedoči i činjenica da nije želeo da proslavi gol.

 

Tomas Tuhel je iskombinovao tim, pa se negde i prekombinovao što je Bordo iskoristio. Da su gosti ozbiljni videlo se posle  deset minuta igre kada je domaći fudbaler Pembele postigao autogol.

 

PSŽ se ipak vrlo brzo vratio u igru i preko Nejmara sa bele tačke u 27. i Mojze Kena u 28, lako preokrenuo rezultat. Međutim, nisu uspevali Parižani da postignu treći pogodak i uvedu utakmicu u miran tok, dok je Bordo pretio iz kontri.

 

 

U zanimljivom finišu okršaja u Parizu igralo se otvoreno na obe strane, a Florenci je propustio najbolju šansu da donese pobedu svom timu u 82. minutu.

Na drugoj strani i De Previj je u 86. imao najbolju priliku za Bordo, ali se mreža Parižana nije zatresla.

I pored drugog vezanog meča bez poraza Parižani i dalje drže lidersku poziciju, ali će uprava kluba sigurno pitati Tomasa Tuhela zašto nije pobedio u ovoj utakmici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA