Katai brani Kokezu: Zašto bi odlazio iz FSS, pa nije on mogao da igra protiv Škotske?!

Fudbaler Zvezde i reprezentacije Srbije stao uz prvog čoveka Saveza

Aleksandar Katai, Slaviša Kokeza Foto: Nikola Tomić

Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, Aleksandar Katai, stao je u zaštitu predsednika FSS, Slaviše Kokeze, koji je na udaru javnosti i nekih bivših fudbalera i legendi od neuspeha Orlova u baražu protiv Škotske.

Nezadovoljstvo je prvi izrekao Nemanja Vidić u otvorenom pismu, nadovezali su se još neki igrači i legende, ali je bilo i onih koji su stali na stranu Slaviše Kokeze.

Jedan od njih je i Katai, koji smatra da je Kokeza učinio sve da se tim nađe na Evropskom prvenstvu sledeće godine.

- Uopšte ne mislim da je odgovornost na ljudima koji rukovode Savezom. Oni su svoj deo posla odradili najbolje što su mogli. Obezbedili su nam vrhunske uslove u Staroj Pazovi, od terena do smeštaja, pružili nam podršku uoči utakmice. Nisu mogli i fudbal da igraju. Zašto bi Slaviša Kokeza odlazio sa mesta predsednika, ako je uradio sve što je bilo u njegovoj moći. Sve je ispoštovao, da ne pričam da je čovek obećao i premije ukoliko pobedimo Škotsku. Sa njegove strane je sve bilo maksimalno korektno i ne mislim zaista da je problem u njemu- ističe Katai za "Blic".

- Ne bih mogao da govorim o tome da li je protiv Škotske bilo manje žara i želje kao na utakmici sa Norveškom, ne bi bilo pošteno imajući u vidu da sam u igru ušao u drugom poluvremenu. Definitivno je i važnost utakmice, taj ogroman ulog uticao na našu igru. Znam kako je bilo kada sam sa Zvezdom igrao samo jednu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, nije lako izboriti se sa takvim pritiskom. Dobro smo se pripremili, uradili kompletnu analizu Škotske, ali, nažalost, nismo uspeli da dođemo do cilja- zaključio je Katai.

Video: Tumbaković posle Škotske: Ni snage ni sreće, nismo ličili na sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    29. novembar 2020 | 11:30

    I ti se katai prodao za sicu ? I ti klimas glavom i citas unapred napisan tekst ? Pise vidno razocaran veliki zvezdas... Sta ces ti dobiti ovim botovskim intervjuom ?

  • Dragan

    29. novembar 2020 | 11:37

    Kako ciga brani cigu 😂😂😂a pozivaju ga u repku da bi se prodao... Cuj PA kako moze on biti kriv, mislim na Kokezu, Kada my selektora postavi Terza za zaslugu sto nije izveo Zvezdine igrace protiv Kosova Kada je vodio Crnu Goru.... Zove Zvezdine igrace da bi se prodali a sto igre I tima nema I sto neko veliko takmicenje nismo videli 10 godina smo. Krivi mi navijaci

  • Dragan

    29. novembar 2020 | 11:53

    Krenula je masinerija u odbranu kokeze,bitne su zvezdine namestene titule ostalo je nebitno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA