≫ 

Španski niželigaš doveo pojačanje iz Sitija i napravio cirkus: Hoće i Etoa, u timu im Pogba...

Možda će Leskot bolje morati da gleda sledeći put šta dogovara

  • 1

Džoleon Leskot, Foto: Printscreen Youtube

Nekadašnji defanzivac Mančester Sitija Džoleon Leskot dogovorio je saradnju sa španskim trećeligašem Rasing Mursijom da za nju odigra jedan meč.

Posle pompezne najave, kao da je 38-godišnji Leskot došao na duže, došlo je i do velike zabune.

Naime, dvostruki šampion Premijer lige i nekadašnji igrač Evertona, Aston Vile, AEK-a, Sanderlenda, Vest Bromviča i Vulvsa mislio je da potpisuje ugovor za jedan egzibicioni meč.

Umesto toga, plan Mursije je bio da Leskota iskoristi u utakmici protiv tima iz Primere, Levantea i to u Kupu kralja 16. decembra.

- Naš predsednik Moris Panjijelo s radošću objavljuje potpisivanje engleske zvezde Džoleona Leskota, koji će igrati u Kupu kralja. On će narednih nedelja biti predstavljen na događaju koji će uključivati i stručni štab i menadžment. U danima koji predstoje ćemo objaviti još neka velika imena i pojačanja, koja će nam pomoći da stignemo do ciljeva u ligi i Kupu - saopštio je klub.

 

Da sve bude još zanimljivije, Džoleon se penzionisao još pre tri godine i, mada nije potpuno odbacio povratak na teren kao opciju, svakako nije nameravao da pravo niotkuda uskoči u takmičarski ritam.

Inače, jedno od "zvezdanih" pojačanja na koje Mursija računa je i Samjuel Eto, a u timu im već igra Matijas Pogba, brat francuskog veziste i igrača Mančester junajteda - Pola Pogbe. Treba napomenuti da je Leskot od povlačenja ostao da radi u Mančester Sitiju.

Mnogi smatraju da Sautempton igra najlepši fudbal u Premijer ligi, a danas (15.00) mu u goste stiže Mančester Junajted, koji bolje igra u LIgi šampiona nego u domaćem prvenstvu. Kvota na keca je 3,50, iks je 3,45, a dvojka 2,10, dok je kvota na 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sautempton.- Mančester Junajted.

Odavno duel Čelsija i Totenhema nije imao težinu kao današnji (17.30). I jedni i drugi pokazali su da su legitimni kandidati za titulu, dobro igraju, a biče to i duel starih znanaca Frenka Lampard ai Žozea Murinja. Kvota na Čelsi je 2,20, iks je 3,45, a dvojka 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Totenhem.

Napoli je počeo da štuca, izgubio je i od Milana, i prestigla ga je na tabeli Roma, koja mu večeras (20.45) dolazi u goste. Šansa je ovo da se Napolitanci na stadionu Dijego Armando Maradona ponovo uzdignu. Kvota na keca je 2,25, iks je 3,45, a dvojka 3,15, dok je kvota na 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Roma.

Video: Da li je fudbaler Vojvodine polomio prst protiv Proletera?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA