≫ 

Verovali ili ne: Real primio najviše golova iz penala u Primeri, Madriđani sami sebe pobeđuju

A pojedini rivali su se u nekoliko navrata žalili na tretman protiv "kraljeviča"

  • 0
vinisijus Foto: Tanjug/Ap

U jednoj od težih sezona po Real Madrid i Barselonu u poslednjoj deceniji, ali i dalje, Real je četvrti, delom zahvaljujući i tome što je u prvih deset kola dopustio rivalima po penal na svakom drugom meču.

Naravno, taj prosek ne treba uzimati zdravo za gotovo, jer su tri penala svirana protiv Reala samo na meču sa Valensijom, kada su grešili Lukas Vaskez, Marselo i Serhio Ramos.

Karlos Soler je sve to kažnjavao (4:1), a taj Realov "trend" se nastavio i protiv Viljareala, koji je pogodio sa bele tačke preko Đerara Morena.

Alaves, ovog vikenda je tek poslednji u nizu i u tom meču su Realu bila potrebna samo četiri minuta za novi jedanaesterac.

Naćo je igrao rukom u pokušaju da presretne centaršut Viktora Langvardije i Lukas Perez je pogodio i to je bio peti gol iz pet penala koji je Real primio, da bi posle bio poražen od Alavesa 2:1.

Real je u smislu skrivljenih penala izjednačen sa Valjadolidom, s tim što je Valjadolid tim iz donjeg doma tabele, trenutno samo dva boda iznad zone ispadanja na 17. mestu.

Partizan je počeo da pobeđuje, ne baš ubedljivo, alii ma lepu seriju iza sebe. Crno-beli imaju priliku da potrde dobru formu danas (17.00) na ne baš lakom gostovanju TSC-u, gde je kvota na dvojku 1,82, a na duplu šansu 1X 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TSC- Partizan.

Zvezda je u transu – pao je Gent usred Belgije, obezbeđeno je evropsko proleće, i Rad, jedna od najslabijih ekipa u Superligi, večeras (19.00) na Marakani nema čemu da se nada. Kvota na Sigurnu pobedu (pobeda bez primljenog gola) Zvezde je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Rad.

Biće opet vrlo zanimljiva borba za titulu u Turskoj, a Bešiktaš bi mogao iz nje da ispadne već sada ako izgubi danas (17.00) od Fenerbahčea koji već ima sedam bodova više. Kvota na Fener u velikom derbiju je 1,90, dok je kvota na Bešiktaš čak 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče – Bešiktaš.

Video: Fudbaleri FK Vojvodina i FK Proleter odali poštu preminulom Maradoni minutom ćutanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA