≫ 

Udineze bez pola tima i trenera šokirao Lacio: SMS sa klupe gledao debakl Rimljana

Neočekivan rezultat na Olimpiku

  • 0
Udineze

Foto: Tanjug/Ap

Iznenađenje u Rimu!

Udineze je pobedio Lacio rezultatom 3:1 u 9. kolu Serije A uprkos činjenici da je bio bez gotovo pola tima, bez nekih od udarnih imena u postavi uključujuči i trenera Luke Gotija, koje je korona virus sprečio da doputuju u prestonicu.

Ipak, "Zebrete" su pokazale da imaju "dubinu" u rosteru, iskočili su momci koji su dosad imali manju minutažu i u poptunosti iznenadili Inzagijev tim.

Tim sa "Friulija" je do velike pobede došao bez udarnog napadačkog tandema Stefano Okake i Kevina Lasanja, nije bilo ni Ilije Nestorovskog, Sebastiena De Maja, Tomasa Ouvejana i Rolanda Mandragore.

 

Već do poluvremena je bilo 2:0 u režiji Nemca Tolgaja Arslana i Argentinca Ignasija Puseta, a konačan udarac grogiranim "nebeskoplavima" zadao je Fernando Foresteri u 71. minutu.

Uzalud je bio gol iz penala Ćira Imobilea na drugoj strani, tek kao uteha u debaklu protiv slabije rangiranog rivala.

Valja reći i da je Laciju nedostajaloo nekoliko igrača, Murići, Lulić i Luis Felipe su bili "u autu", dok je Sergej Milinković Savić meč presedeo na klupi.

Udineze se očito nalazi u usponu forme, bio mu je ovo treći meč bez poraza uz dve pobede i dva duela bez primljenog gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA