≫ 

Čukarički nastavio da teroriše Napredak na Brdu, pas Pantića i gol Birmančevića obeležili pobedu

I Metalac i Voždovca su slavili na domaćem terenu, dok golova nije bilo u Novom Pazaru

  • 0

Čukarički je nastavio svoju dominaciju protiv Napretka na Banovom brdu i u ovoj sezoni, gde su u okviru 16. kola Superlige Srbije slavili rezultatom 3:0!

Rezultat možda govori da su Brđani olako stigli do trijumfa, ali su bedem gostujućeg tima uspeli da sruše tek u 66. minutu - kada je Veljko Birmančević iskoristio sjajan pas Danila Pantića i šutem kroz noge "slomio" Kruševljane.

Trener domaćina Dušan Đorđević je potom napravio sjajna potez, jer je u igru ubacio Ezea koji mu je najpre vratio asistencijom za Endijaea u 83. minutu, da bi u 90. i sam postigao gol za konačnih 3:0 i skok na 4. mesto sa 29 osvojenih bodova. Ujedno i 8. uzastopni trijumf protiv Napretkla na Brdu.

- U fudbalu postoji nešto što se zove individualni kvalitet, a fudbaleri Čukaričog ga svakako imaju i zbog toga su danas dobili utakmicu - rekao je trener Napretka Goran Stevanović.

Voždovac je sa 3:2 dobio Mladost iz Lučćana koja se već jednom vratila u igru, ali je poklekla u 85. minutu golom Vujnovića.

Isti igrač je u 40. minutu pogodio za 2:1, nakon što je Živković u 15. anulirao onaj gol Mladosti u 12. iz penala. Strelac je bio Bojović koji je i u 66. poravna rezultat koji je bio na snazi do finiša meča.

Metalac je kod kuće bio bolji od Zlatibora rezultatom 2:0, dok na meču Novi Pazar - Bačka nije bilo golova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA