≫ 

Hofenhajm izvukao bod sa igračem manje pred dolazak na Marakanu

Samo 1:1 na gostovanju Majncu

  • 3
FK Hofenhajm Foto: AP/Tanjug

Ne ide Hofenhajmu u Bundesligi nikako! Iako su naspram sebe imali Majnc, ekipu koja je zakucana u zoni ispadanja, naredni rival Crvene zvezde u Ligi Evrope nije uspeo da osvoji tri boda ni posle sedam uzastopnih mečeva u šampionatu - 1:1 (1:0)!

Kajson je u 33. minutu doveo Majnc u vođstvo koje su imali na poluvremenu, da bi Bebu u 62. minutu iskoristio asistenciju Sesenjona i postavio konačlan rezultat.

Vredi pomenuti da je gost ostao bez isključenog Gajgera u 80. minutu, da je Mijat Gaćinović ušao u dubokoj nadoknadi vremena, kao i da je Hofenhajm poslednju pobedu ostvario protiv Bajerna (3:1) još 27. septembra.

Hofenhajm je trenutno 12. na tabeli sa devet osvojenih bodova, dok u Ligi Evrope imaju 12 posle četiri kola i pred dolazak na megdan Zvezdi u četvrtak veče.

Podsetimo, Hof već ide dalje u nokaut fazu LE, dok je Zvezdi zvanično potreban bod. Doduše,, crveno-belima igra i da Liberec ne pobedi Gent kao i da protiv Zvezde pobedi manje od 5:1.

U nastavku pogledajte najzanimljivije detalje sa meča Majnc - Hofenhajm:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    29. novembar 2020 | 21:54

    Dragi moji imam pojavio se jedan problem pa bih zeleo da mi pomognete. Naime vrlo cesto mi se desava da kada otvorim stranicu pojavi se samo naslov i ona prva uvodna recenica a ne ceo tekst, pa me interesuje u cemu je problem? Hvala u napred.

  • Dare

    30. novembar 2020 | 01:40

    Izvuce tri sigurna u rupi i ponovo petardirati malu 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA