Zvezdina noć za ponos: Crveno-beli sa sedmoricom bonus igrača završili meč sa Radom

Trojica su počeli utakmicu, četvorica su ušla sa klupe - među njima i debitant Lazetić

  • 12
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Osim po rutinskom trijmumfu i nekoliko spornih sudijskih odluka, meč Crvene zvezde protiv Rada ostaće upamćen i po tome što su čak sedmorica bonus igrača (do 21 godine) crveno-belih dočekali poslednji sudijski zvižduk na terenu.

Utakmicu su počeli Strahinja Eraković, Veljko Nikolić i Željko Gavrić, dok su priliku u drugom poluvremenu dobili Njegoš Petrović, Andrija Radulović, Nikola Krstović i 16-godišnji debitant Marko Lazetić.

Ovaj poslednji je čak mogao i do gola u finišu meča, ali je njegov šut glavom Damir Kahriman ukrotio uz pomoć stative.

- Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar za sve njih. Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta, i čestitam mu ovom prilikom na tome što je osetio barut seniorskog fudbala i to u dresu kluba čije je dete. Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali - rekao je pomoćni trener Zvezde Nenad Milijaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA