≫ 

Maradonina ćerka u suzama, Tevez nije mogao da igra: Legendarna Bombonjera se oprostila od Dijega

Emotivne scene pred meč Boka - Njuels

  • 2

Nakon što su se skoro svi zvanično oprostili od Dijega Armanda Maradone koji je nedavno preminuo u 60. godini života, na red je došla i Boka Juniors - klub koji je El Pibeu (pored Napolija) bio skoro sve i za koji je svojevremeno nastupao!

Sudbina je htela da Boka u Liga kupu, koji sada nosi ime po Maradoni, na Bombonjeri ugosti Njuels Old Bojs za koji je Dijego takođe nastupao u smiraj karijere.

Na tribinama nije bilo navijača, ali jeste veliki broj transparenata posvećeni Maradoni - dok su svi igrači Boke nosili retro dresove na kojima je pisalo samo "Maradona".

Vezista gostiju Maksi Rodrigez je imao i specijalno dizajniranu kapitensku traku, dok napadač Boke Karlos Tevez nije bio u stanju da igra. Razlog - Dijegova smrt ga je i te kako slomila. Čak je bio i na sahrani...

Navijača nije bilo, ali Maradonina porodična loža nije bila prazna. U njoj je, sa suzama u očima, od strane kamere "uhvaćena" ćerka Dalma koja bi posle meča trebalo da primi određene počasti.

Nakon što je istekao minut ćutanja, svi igrači na terenu su aplauzom odali počast Dijegu. Zatim je i Kolumbijac Kordona proslavio prvi gol na meču ispred Maradonine lože, dok je isti igrač u 20. povisio na 2:0.

U nastavku pogledajte i fotografije sa Bombonjere:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA