≫ 

Dirljiva scena na Bombonjeri: Igrači Boke posvetili gol Maradoni, njegova ćerka se gušila u suzama

Emotivni trenutak za Dalmu koja je pratila meč iz očeve lože

  • 4

 

Sudbina je valjda htela da prva naredna utakmica Boke Juniors posle smrti Dijega Armanda Maradone bude baš protiv Njuels Old Bojsa, takođe bivšeg kluba argentinskog čarobnjaka.

A na meču na "Bombonjeri" viđena je i jedna srceparajuća scena.

Boka je savladala Njuels sa 2:0 uz dva pogotka Edvina Kardone, a onaj prvi, iz prelepog slobodnog udarca, bio je ujedno i prvi gol na "Bombonjeri" od Maradonine smrti.

Utakmicu je u loži Dijega Maradone posmatrala njegova ćerka Dalma, koja je nekada često gledala Bokine utakmice u prisustvu svog oca.

Ovoga puta ona je u toj loži bila sama, a posle Kardoninog pogotka, svi igrači su dotrčali ispred lože, na teren spustili Maradonin dres sa brojem 10 i potom aplaudirali njegovoj ćerki.

Sve to je Dalmu slomilo, nije mogla da suzdrži emocije i snažno je zaplakala u tim trenucima, što možete videti u snimku na početku teksta.

Nažalost, navijači Boke zbog situacije sa korona virusom nisu imali priliku da se oproste od svog heroja, a zanimljivo da je tokom poluvremena gorelo svetlo samo u Maradoninoj loži u znak sećanja na Dijega.

 

Video: Mi smo umrli sa njim: Bolan oproštaj Argentinaca od legendarnog Maradone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA