≫ 

Ožegović prebrodio najgore, pušten je iz bolnice: Opisao nam 7 dana teške bitke sa korona virusom

- Hvala Bogu, dobro sam - poručuje fudbaler turske Adane

  • 4

Foto: Telegraf.rs

Bivši napadač Partizana Ognjen Ožegović uspešno je prebrodio problem sa korona virusom i ovog ponedeljka je otpušten iz bolnice, pa će oporavak nastaviti u kućnim uslovima.

Vest o zdravstvenom stanju napadača turske Adane sa malim zakašnjenjem je stigla i do naše javnosti, jer se fudbaler još tokom vikenda osećao znatno bolje, iako i sam kaže da je protekla sedmica bila prilično kritična.

- Hvala Bogu, dobro sam, hvala što brinete - javio se Ognjen Ožegović na poziv Telegrafa.

- Upravo sam pušten iz bolnice i sve je u najboljem redu, ono najgore je iza mene. Vest o mom zdravstvenom stanju je stigla kasno do srpske javnosti, pa je došlo do zabune i male panike, a već tada je sve zapravo bilo gotovo - dodao je napadač.

Prošla sedmica ipak nije bila laka za Ožegovića.

- Primljen sam u bolnicu pre sedam dana i to u veoma lošem stanju, loše sam se osećao nekoliko dana. Na sreću, imao sam pravu negu lekara ovde i sve se završilo na najbolji način, pa ću od danas nastaviti oporavak kod kuće. Hvala na brizi svima koji su zvali i interesovali se za moje zdravlje - zaključio je Ognjen Ožegović.

Nenad Lalatović danas (16.00) gostuje s Vojvodinom u Nišu, i sve govori da nas čeka izuzetno zanimljiva utakmica. Kvota na Radnički je 2,95, na iks 3,25, a na Vojvodinu 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnićki Niš - Vojvodina.

Video: Nemanja Gudelj je zaraženi igrač Sevilje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hajduk

    30. novembar 2020 | 12:53

    Hvala Bogu

  • Beli

    30. novembar 2020 | 15:31

    Pa po pisanju jučerasnjih nasih medija on je bio u veoma kritičnom stanju a danas mu vec ništa nije, a za nekoliko dana će vec moći da trči, dok se za običan narod kaze da posle prelezane korone moraju da miruju par meseci da se ne zamaraju, Đoković kao bio zarazen on trci i igra tenis, ko ovde koga pravi ludog,

  • Nusknvp

    30. novembar 2020 | 19:30

    Tako je Ognjene, Iliev je ocito garantovao za tebe i kod doktora pa si se izvukao ;) Ziv bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA